Gårdagens statistik.

Gårdagens statistik var verkligen på topp! Hoppas att den kan höjas till den nivån idag också. Idag så ska jag vara med Isabella, men hon har inte slutat riktigt en så medans så passar jag på att surfa på nätet.
Kramar!♥

S O M M A R ♥

Morgontrött på högnivå.

Har varit uppe ett tag, men är alltid trött morgonar. Kommer väl antagligen släppa vid förmiddagen. Idag har jag väl inget speciellt jag ska göra, kilar nog hem direkt efter skolan. Och det kommer även att komma upp ett videoklipp, stay tuned.
Dagens outfit

Godnatt!

Nu är det dags för mig att gå och sova, väntar en helt ny morgon med nya bekymmer och nytt drama. Keep calm and stay strong. Ska sluta babbla på nu så att jag får i mig lite sömn.
Kramar!♥

När jag blev matchens lirare på finalen i NFF- cupen

ÄGG SKÄGG


Min tvillingsyster.

Hej!
Nu kommer videoklippet upp där min tvillingsyster sjunger den svenska verisionen av "Money". Min kamera som jag filmar med har inget ljud när den zoomar in om ni undrar varför det blir tyst ibland. Jag är även en riktigt dålig person när det gäller på att filma ;)

ÄR MED ISABELLA

HEJDÅ

Konsert igår!

Kom hem sent igår kväll, för att jag hade tittat på mimmis konsert som hon hade med skolan. Jag tog ett par foton och filmade bl.a så att det kommer att komma upp så fort jag får tid till att fixa det! :)
/Lina
Bjuder på en bild ifrån förra veckan.

bloppis

Hejsan hoppsan!
Håller på och fixar en bloppis till bloggen, vad tycker ni om det? Billiga priser, oanvända kläder. Klädesplagg och andra saker ifrån tex london.
Ska bli spännande och se vilka som köper.

Svanskotan

Ligger här hemma i min säng och mobilbloggar. Kan inte gå,springa eller sätta mig upp utan att jag ska ha det minsta ont i svanskotan. I slutet av träningen igår så var jag tvungen att gå av för att jag hade ont.
Jag tror självklart att det kommer bli bättre, men då vill jag att det ska bli snart!

Bjuder på en gammal bild ifrån Julafton!

what makes you beautiful.

Kom hem nyss från skolan, dööö. Sitter och lyssnar på what makes you beautiful av One Direction. Men nu så ska jag ta fram mina fotbollskläder för att jag har fotbollsträning i sämsta vädret.
adios

GIVE ME DA SUMMA

Och så var det skola igen.. Som tur så behöver vi inte stå ut så länge längre! Så mycket som ska göras i sommar, resa, fotbollscup, grönan och en massa! Vad ska ni göra i sommar?

Mind dag.

Har haft fullt upp den hära dagen, vid skaplig tid imorse drog jag iväg till Gröndals IP för att spela match,det blev vinst! Efter det kom jag hem hoppade direkt in i duschen lite snabbt och åkte till Mimmis sånguppträdande. Efter det så var det lite fika och så. Sen kom jag hem och förbered för skoldagen därpå.
Ja, det var väl min dag :) // Lina
Ive tryied playin' it cool, blow when im looking at you
-1D. ALWAYS WILL ALWAYS HAVE- PEACE

Twitter

Om du följer mig på twitter @linacarro säg på komentar vad du heter så att jag kan följa dig tillbaka. Om du har blogg säg ditt bloggnamn på komentar så att du som ett plus får en fet länk i ett blogginlägg!

BESÖKA PLATS INNAN JAG DÖR



Loppis

Ska sälja lite jätte mycket saker på loppis imorgon. Vardagsrummet är helt fulllproppat med saker! Lilla jag sitter inträngd i ett litet hörn och skriver sönder twitter.
Tror nog att det blir en "bloggfri" dag imorgon, eftersom att dagens update vart toppen! :)

@linacarro

Som ni kanske vet så har jag skapat en twitter om One Direction, men nu så har jag också skaffat en personlig twitter som ni kan följa mig på, där uppdateras det dagligen från mobilen bl.a.
www.twitter.com/linacarro
Pb på twitter

ZAYN MALIK

Zayn  - zayn-malik photo

Morsdag på söndag.

Snart är det Morsdag, har ni förberett vad ni ska köpa/göra till era mammor? :) Det har iallafall jag gjort. I våran lilla "trädgård" här hemma så har tulpanerna växt klart så ska plocka några av dem och ge till mamma.

Gåddmörgon

Fredag!!
26+ grader idag ute, kortbyxorna. Börjar om ett par timmar, och sedans så slutar jag någon timma efteråt.Så att uppdateringen kommer vara megabra, puss

Loreen.

Loreen var kass, men håller tummarna ändå! Komigen nu Sverige, nu tar vi det hära. Förstår att hon var nervös och så eftersom att det är hennes första internationella tävling.

SVÄRIGÄÄÄÄÄ

BRITTANY SPEARS.


Copyright

ZAYN MALIK



@1D__SWE


Målade naglarna för en liten stund sedan, körde på lite sommarfärger. Aprikos och ljuslila, härliga färger! Började dessutom med twitter för ett par minuter sedan klicka här för att komma till den.

Pusshej/ Lina


earcuff.

Godmorgon, min buss kommer snart så det får bli ett kort inlägg! Igår nämnde jag att jag hade handlat lite. Det jag köpte var jeansjacka,earcuff & marinblåa skor! Vifårse hur det blir med dagens update, tror att den blir i normal takt :) / Lina

Sleep sweet dreams

Förlåt för min urusla uppdatering under dagen, men har inte haft tid. Skolan,plugga & sen fotbollsmatch som vi vann dessutom. Det var skönt att ta en varm dusch när man kommit hem eftersom att Linnea och jag kastade vatten på varandra efter matchen.. var helt dyngsur, usch ;).
Var också och köpte lite grejer idag, visar kanske imorgon /Lina

Hilton hotel, Maldiverna

Hilton-hotellet i Maldiverna som har öppnat en restaurang under havets yta, där alla väggar är gjorda av härdat glas.
Nu har hotellet gått ännu längre och börjat hyra ut hotellrum som är designade i samma stil. D.v.s mysiga rum på havets botten, med den ”bästa havsutsikten” man kan få för pengarna!
Hilton-Hotellet i maldiverna, hyr ut hotellrum som är under ytan, uthärdat med glas som väggar. Mysiga rum på havets botten, inte helt fel det?.. "bästa havsutsikten" också ;)

Desperate housewifes.

Tittar på det nu, riktigt spännande! När jag tittat klart ska jag hoppa ner i sängen, puss!

MYS.

Sitter och myser med lite gottigheter framför Sveriges Hollywood fruar i min fluffiga morgonrock.
Jätte skönt att få koppla av lite! Hoppas ni alla får en trevlig dag, puss!

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN.

Så vackert väder nu på morgonen, "så varför inte ha lite kul brevid solen"

ÖRHÄNGEN


Foto av mig, får ej kopieras

Proviva och saltade riskakor!

Jupp!
Eftersom att jag har magont så dricker jag proviva med smak av mango och sedan saltade riskakor (utan någon smak). Ska försöka få i mig något så att säga "vettigt" nu också, Kram!

tider..

Stayin' in my bedroom today.

Godmorgon, eller ska man säga dåligmorgon?
Har haft jätte ont i magen hela morgonen så att jag kan inte gå till skolan idag. Hade gärna velat det eftersom att jag bara vill ha matteprovet överstökat. Men nu är det som det är, inget jag kan göra åt. Om man ska vända till det positiva så avskyr jag måndagar, så jag antar väl att det är lite skönt att få stanna hemma.


Jessie

Sitter hemma hos Isabella och garvar för fullt åt den nya komedi serien "Jessie". Jag brukar inte vara så speciellt intresserad ut av komedi serier/filmer, men denhära ger jag ett mega plus! Ska fortsätta titta vidare med Isabella nu, ps imorgon kommer en hel del av länkarna!


A sunny day at Sunday..

Kom hem från fotbollsmatchen mot Aspudden för någon timma sedan, mitt lag vann med 5-0! Kl 4:a så ska jag kanske titta på fotbollsmatch i Allsvenskan mellan Tyresö FF (där Marta spelar) och något lag som jag inte vet vad det är för namn på, men somsagt det är bara ett kanske för att jag vet inte om jag orkar åka dit med bussen.. som säkert kommer att vara stekhet.

Ps, taaaaaaaaaaaaaaaaaack så otroligt mycket för alla röster betyder så otroligt, går knappt att beskriva.
Om du inte har röstat än klicka där och få en länk :------->   http://tavla.beckers.se/gallery/solo/id/60


Chelsea VS Bayern MÜnchen- Champions Leauge

Idag så är det Champions Leauge final mellan Chelsea och Bayern. Genom hela tuneringen har jag hejat på Chelsea, så självklart så hoppas jag på vinst till Chelsea. Det dåliga är att Ramires inte är med, dem behöver honom verkligen! Här hemma kommer det att skrikas mycket ;).

Pusshej, seeya later!
Ramires Ramires of Chelsea runs with the ball during the FA Cup sponsored by E.ON 4th round replay match between Chelsea and Everton at Stamford Bridge on February 19, 2011 in London, England.
RAMIRES, K U N G E N


V I N S T

Jabbadabbadoo!
Kom nyss hem ifrån fotbollsmatchen, vinst med 6-3. På söndag så är det dags för fotbollsmatch igen, och imorgon så ska jag gå upp tidigt för att sälja en massa på loppis. Det är helt fullproppat med saker i vardagsrummet som skall säljas, men det ska bli kul att få ihop ett par slantar.

Remember, rösta :--->>> http://tavla.beckers.se/gallery/solo/id/60
 

790 riksdaler rikare!

Kom hem ifrån Isabella för ett par timmar sedan, innan det var jag och lillebrorsan och pantade! Det blev 88kr i cash.. Nu sitter jag här ombytt och klar inför fotbollsmatch, derby! Dessutom så är jag 790 kr rikare.. Alltså 200kr ifrån att skaffa kompakt kameran jag vill ha!

Mirror mirror on the wall over there..


SPARAR.

Jag sparar till en ny kompaktkamera eftersom att min nuvarand kamera går på AA-batterier vilket gör att jag inte kan använda kameran så ofta som jag gärna skulle vilja ha tillgång till. Vill få ihop till en olympos. Ska gå ut och panta lite flaskor nu så att jag får ihop ett par lite slantar, så att jag kommer närmare målet!

/Lina
Denna kamera vill jag ha, jag gjorde collaget nyss!

babblar på.

Var på grönalund igår, som ni vet :). Hade riktigt kul, även fast att det var väldigt mycket kö på karusellerna. När jag kom hem ifrån grönalund så orkade jag inte blogga för att jag var jätte trött! Nu så vaknade jag av att tvn var på, och jag såg att det var Lois&Clark.. och det är en utav mina favoritserier så jag kände mig tvungen att kolla på detta avsnitt ;). Senare under dagen så är det fotBmatch.

Seeya than..

Sömntuta..

Sitter hemma hos isabella justnu aldelles nyvaken och dan. Isabellas lillebrorsa väckte mig vid 6tiden på morgonen "gääsp". Moa sovde också över här, vi har haft sjukt skoj! Nu så ska vi käka lite breakfast sen så drar vi till bussen, för att vi ska till grönalund med resten av vårat crew.

Puss.

BJUDER MED ETT FETA SMILE :D


@BELLAS PLACE

Sitter hemma hos Bella justnu,Amanda är här också😃. Justnu så tittar vi på lycka till Charlie och bara har det chill! Ska strax ta och få i oss lite käk, men vi hörs.. Puss 💋

If you were a flower, i'de pick you.

28 Dagar kvar och sen blir det sommarlov
Det är fortfarande ett ganska bra tag kvar, men ska aldrig sluta längta! Slutade väldigt tidigt idag så drog hem på direkten. Men om någon timma drar jag över till Isabella där Amanda också är, tror att vi kommer baka eller bara ha kul!

Pusshej, vi ses..
Ps, rösta-----------> http://tavla.beckers.se/gallery/solo/id/60


changed..

Har ändrat min bloggdesign lite snabbt, vad tycks? Ska ändra så att färgerna med bakgrunden och headern blir detsamma så att det ser lite bättre ut.

Förresten komentera detta inlägg om du har röstat på : http://tavla.beckers.se/gallery/solo/id/60 så att du får en länk i ett inlägg jag gör! :)
puss


Ett härligt bad i en pool i varma grekland.. det är inget dåligt det ;)


Food.

Halojsan!
Kom hem för ett litet tag sedan ifrån skolan. Kände mig lite hungrig så tog och åt Billys pizza, mums! Imorgon sista skoldagen sen så är det 2 dagars ledigt. På torsdag så ska jag och några av mina kompisar åka till grönalund, ska bli jätte skoj!

/L I N A

Hihi.. vem kan gömma sig bakom träden?..jo lilla jag


Bday..

Hej, ni märkte säkert igår att jag inte bloggade men det var bara för att jag och min tvillingyrra fyllde 13 år!
De presenterna jag fick var 100kr av mormor, 500kr av mamma & sen ett presentkort på Åhlens 300:-

Idag efter skolan så sticker jag hem och pluggar och sen så åker jag iväg på fotbollsträning.
Puss!


Lina tipsar!

Fläta håret
Håret slits mer om du har det utsläppt. Variera med knutar och flätor. Fläta gärna håret innan du går och lägger dig så slipper du tovor på morgonen och så kommer längden på ditt hår att bli längre!

 


Igår dagen..G R Ö N A N

Hej!
Igår fredag i skolan så tittade vi på hitta nemo, kommer aldrig sluta älska den filmen :'). Efter skolan så åkte jag hem tog lite snabbt käk och gick sen till Isabella, och sen så kom Bastian och Moa över och vi drog till grönalund, pårikigtig det var hyyyyyype. Åkte frittfall och kan lova er att det var första och sista gången. Hände en massa och lalalall jag orkar inte.. iaf bästa dagen på läänge! Var som ett litet barn på julafton.. hahah största importen aja whatevah.

CIAO BELLAS

länkar

Ni bloggläsare vet ju att om ni röstar på min kompis hus på denna sida och sedan komenterar en komentar att du röstat så får du en länk i ett blogginlägg. Så att nu hade jag tänkt länka några st som har röstat!. Och det är dessa:

http://fillefjompen.blogg.se
-En modern blogg, med intressant innehåll. Hon tycker om musik & dans och tycker om att få insperation. En riktigt läsvärd blogg!

http://veroonicamartensson.blogg.se/
- En tjej som tycker om att fotographera med sin system kamera och som på fritiden åker skridskor och spelar fotboll. På denna blogg kan man hitta mycket intressanta saker, läs den du!

http://linneanordqvist.blogg.se/
- En tjej som skriver om sin vardag och sitt liv i skriftiliga inlägg och med bilder. Hon bor i göteborg och skriver om sitt liv där om sin familj och vänner, läsläsläs!

http://annastinajohanssons.blogg.se/
-En tjej som fotar jätte bra, skriver om sin vardag och visar bilder på bloggen. En väldigt modern och intressant blogg som skulle kunna komma i toppen!

Mera länkar kommer nästa lördag!

morningmorning.

Veckan har gått i en sådan otroligt snabb hastighet, härligt! Idag så är det faktist ingen skoldag i skolan.
Hela dagen lång så ska vi bara titta på världens bästa film Hitta Nemo, mobba inte men den är så jäkla bra!

För du fick ingen mat,för du fick ingen mat nejnej du fick ingen mat för du ska banta!


today hihoho

Berättade i ett tidigare inlägg att jag skulle ha Nationella prov i engelska och förhör i spanska. På förhöret i spanskan så fick vi tillbaka papperena samma dag and guess what fick alla rätt! Imorgon efter skolan så drar jag till grönalund med bastian,isabella & moa, kommer bli asm.

pussheej.

SAKNAR DIG INTE SNÖN, HÄRLIGT ATT INTE HA DIG HÄR


Sovmorgon

Hej bloggläsare!
Idag så har jag nationella prov i engelska och sedan så har jag också förhör i Spanska. Får hoppas på att det går bra! Eftersom att nationella provet inte börjar förns vid 10.00 så får jag också lite sovmorgon, det kan ju inte skada hehe ;).

Imorgon efter skolan så åker jag till grönalund med de bästa... wää


First thing on my mind..

Hallo!
Idag så hade jag 2st nationella prov i Engelska, det gick ganska okej.. förutom att jag var i ett stort behov att gå på toaletten så vissa stunder så var jag helt okoncentrerad. Idag kommer mormor hit ifrån Småland också.. här kommer det bakas säger jag bara! ;)

Hahhaah lol jag och min tvillingsyrra.. XD


ARGSOMFASEN

Åååååh, är så pissed of på allt och alla nu. Det lilla började med att det är jämt folk som råkar spotta på mig i ansiktet i munnen och tycker det är så jäkla äckligt att jag inte äns kan äta godis längre, och förut gick det inte en dag då jag inte åt godis.

SÅ HÖR UPP.. SLUTA SPOTTA MIG I ANSIKTET IDIOTER, BRA HEJDÅ.


Kom nyss hem ifrån skolan.

Idag så gjorde vi tacopaj på hemkunskapen, trodde det skulle smaka jätte illa men det var supergott!
När jag suttit en stund vid datorn så ska jag plugga lite matte & spanska och sen så åker jag iväg på fotbollsträning. Nationellaprov imorgon. wää


53:e inlägget!

Kom nyss hem ifrån match! Har jätte ont på sidan av smalbenet det var en tjej som kom in med dobbarna jätte hårt. Det var säkert inte med flit, men det gör inte att smärtan värkar mindre! Hela morgonen idag så tränade jag på spanska siffrorna 0 till 100 och kan allihopa nu, wääääh smartass on high level ;).


Morgontrött.

Hej bloggläsare!
Vaknade för cirka 5minuter sedan, så att jag har inte ätit breakfast ännu. Idag så har jag en fotbollsmatch, fast den börjar ganska så sent. Sen när jag kommer hem ifrån matchen så är det bara att hoppa direkt in i duschen och sen träna inför spanskaprovet.

ps,följ mig på instagram @BORN13


FÖDELSEDAG.

Hej!
Körde en match imorse, det blev en liten förlust! Igår så fyllde mamma 46år så att vi firar hennes födelsedag idag! Ska gå och göra födelsedags tårtan nu, kommer troligtvis dyka upp en bild på den!

Ska försöka att lägga in länkarna angående röstningarna under veckan så kika lite då vettja.

GUUUUUUUUULDKORT

Mamma berättade imorse att jag skulle få guldkort på grönan, blev skitglad! Efter skolan så berättade mamma att jag skulle få guldkortet idag,idag,idaaag. När jag väl kommer gå in på grönalund blir jag fett hype och vill åka allting.. hahaha största importen :).

Någon av mina läsare som har fått/ kommer få guldkort?


AFASFAFG

Friday, yes! Har inget att blogga om egentligen, vill bara hålla min update vid liv. Skola idag som vanligt, sticker sen hem och pluggar. (Har jätte mycket läxor i bagaget) Igår fick jag reda på att jag fått alla rätt på SO: provet.
Imorgon så kör jag match, på söndag ska jag på bio med cheyerna och efter det åker jag direkt till en yttligare match.. så ingen update under helgen.

Pusshej, have a nice fday.
  

KLICKA PÅ MINIATYR BILDERNA


dagen

Tjena!
Kom hem ifrån träningen för ett litet tag sedan, ska ta och äta lite mellis och sedan hoppa in i duschen. Idag efter skolan så drog jag och Isabella till hc och så köpte jag en födelsedagspresent till mamma, sen drog jag hem käka en liten snabbis och drog tillbaka sedan med några andra sen drog jag hem igen och bytte om till fotbollskläder och drog till träningen. Är allergisk mot pollen så hela dagen har känts lite sur medtanke på att de svider i ögonen och dom rinner och jag är förkyld.. så tummen ner
Ska dra till sängs nu, c'ya..

RIGHTNOW.

Lyssnar på musik i hörlurarna justnu och kollar runt på olika webbsidor med saker jag ska köpa.. när jag väl har pengar med andra ord. Imorgon börjar helvetet igen, längtar verkligen inte efter något med skolan.. Nu när det är 'reunion' med vännerna så kommer det bli största drama.

Har fullt upp imorgon, vilket betyder dålig update.


Fanta exotic

Dricker fanta exotic justnu, visst äre intressant? Mina planer för dagen blev knas, skulle åkt till HC med Moa och schoppat men hennes mobil dog och hon såg inte mina sms och lalala jag vet inte vad. Sen så skulle jag åka till grönalund med ett par andra men sen så orkade jag inte.

Taggad till skolan? hell no

lafkaföwf gammal bild


Bloggare