Ciaaao bellas!

Nu äre dags för Kalles Kaviar cupen som pågår i västkusten.. haha tro inte att jag ska till värsta jamaica nu, nej det är faktist Sveriges västkust- Smögen. Vi ses om ca 1vecka.

PosssN.

Port73

Åkte till Port73 idag med mamma & mimmi eftersom att vi behöver saker till cupen. Ska försöka få in ett inlägg innan jag åker imorgon men eftersom att det är på morgonen och det kommer vara jätte mycket stress så vet jag inte hur det blir.
Poss!
En gammal bild på när jag och några fotbollskompisar tittade på en damlagsmatch!

Imorgon gäller det!

Yessss.
Imorgon så blir det Smögen med laget dårå, snart är stunden här som jag har väntat på så länge! Jag har varit i Smögen för ca 2år sedan med mina systrar och mamma och det största minnet jag har är att det är så sjukt vackert där!
 
Nu är det dags för lite breakfast, puss!

Lina svarar

Fick en fråga av en "Anonym" om jag skulle kunna rekomendera 3st bloggar jag själv läser här är dom:
Hanna
Evelina E 
Clara
 
 

Have you notice yet?

Ni har nog märkt att jag ändrat hela designen, blev riktigt nöjd men några fin justeringar blir det av så småningom. Om ni inte lagt märke till det, klicka på knappen f5.
 
Poss!

Buyed som stuffs.

Efter som att jag åker till Smögen med laget på Onsdag så åkte jag,syrran och mamma till Ica maxi för att få med oss ett par foppatofflor och tights och nödvändiga saker. Skulle också åka till Hanice Centrum men eftersom att jag varken börjat med min packnigslista eller börjat med packningen så drog jag hem och ska börja med den nu.
 
Poss!

Utkast: Jun. 25, 2012

Har en design kvar sen så kan jag låta mina fingrar vila lite, hehe!
Om ca en timma drar jag iväg till min fotbollsträning och får mina nya fotbollskläder, wiiiiie. PusseN
COOLINGAR! Jag och Eddie
 

#Ny designat

 
 
Vardags inlägget ser ni nedanför detta!

Godmorgon!

Har lyckats göra 2st designer nu under morgonen, nu står 3st andra åter så jag satsar på att bli klar idag med allihopa. Smögen om 2dagar.. wåååp. Längtar!
 
Seeya later
 

Ny designat till Melinda!

Vad tycks!? :)

#New design

Ny designat åt Wilma & Alva. Vill du också ha en gratis design till din blogg? Maila mig på [email protected]
Vad tycks kära bloggläsare?
 

Moa's design.

Klar med Moa's design, som strax dyker upp på hennes blogg! Har 2st andra i kö nu också. Så tålamod allihopa :)
 

Lina svarar.

2 frågor har ställts ofta på min blogg och jag hade tänk besvara på dem nu i detta inlägg.
 
1. Delar du ut gratisdesigner eller tar du betalt?
- Det beror helt på vad kunden vill ha om det är en väldigt simpel design så gör jag mer en gärna gratis, om det är  någon mer avancerad så tar jag betalt för att jag lägger mycket tid på designen. Ska göra gratis stillmallar som ni kan ta i en ny kategori jag ska starta även :D.
 
2. Hur gör man en bloggdesign och hur lägger man in?
-Du kan göra din bloggdesign på en massa program som du laddar ner GRATIS ifrån nätet så som Picasa,Gimp,Photoshop m.m. Hur man lägger in kan jag visa på ett videoinlägg för att det är lättare att förklara. Kan försöka att göra en video idag om det går annars så gör jag ett inlägg eller någonting liknande.
 
Hoppas ni fått svar på era frågor! Och om ni är intresserade av en betald/gratisdesign så skickar ni bara till [email protected] .
 
Kram! :)

Computerdora.

Hej!
Goda nyheter att komma med. Har en dator nu som jag delar med min syrra så det kommer bli mera bloggning under lovet. När skolan börjar igen kommer det återgå till normal bloggning, and guess what! då kommer jag ha en aldelles egen dator eftersom att jag skött mina studier riktigt bra och lyckats få alla rätt på alla mina prov i skolan.
 
Är jag inte dooktig flikka!? ;) Nåja, bara det jag ville säga! PEACE

Göteborg hoppas ni är redo för mig!

Göteborg om bara 4 dagar, kan knappt bärja mig! Längtar efter att åka till västkusten och bara göra det jag älskar - spela fotboll. Kommer även att besöka en djurpark med pantrar bl.a, bada på Sotenäsets bad, och gå på Ungdoms discot.
 
Längtar!
 

Angående min nuvarande design.

Ni har nog märkt att jag har en ny design på min blogg, om inte klicka på f5 knappen så löser sig allt! Kanten av min header är lite utanför vilket irriterar mig något otroligt så det ska ändras imorgon. I menyn så är texten rosa vilket ska ändras till svart. Under menybilden så är det en text, ska ändra färg så att man ser vad det står..
 
Här ska det göras mycket. Förlåt ni som inte fått era gratisdesigner gjorde ännu men har  flera stycken i kö så att jag ska göra en kategori med gratisdesigner som ni kan ta ifrån. 
 
Pusshej, glad midsommar allihopa.
Förra veckan, hade tråkigt hehe!

FRESH.

Ni kanske ser min design jag har nu?
Skall ändras lite med bakgrund, header och menyn och grejer så att den blir bättre. Hittils nöjd, men vill bli nöjdare!
Puss vi hörs, glad midsommar svärigäää.

Glad midsommar!

Halo!
Glad midsommar allesamans. Idag har jag firat min midsommar med min familj i Jordbro och fikat och tittat på olika band som uppträtt. Haft riktigt kul. Divine,Gemima och Adolphe var där också så att jag Mimmi och Eddie var med dom, superlänge sen jag träffade dom. Nu så ska jag ta en bulle och sen dra iväg till Isabella!
 
Bästa midsommaren på länge :). Puss!

Popcorn!

Sitter i soffan tillsammans med familjen och tittar på den spännande kvartsfinalen i EM mellan Tjeckien-Portugal.
Lite popcorn och saft blir det till matchen också som man kan knapra lite på förstås ;).
(Ps, min bloggdesign är på ingång)

Bloggpaus!

Tar någon (vecka,dagar,månader) inte vet jag.. bloggpaus iaf!
Har råkat göra någonting med min blogg så den ser helt knasig ut.
Hoppas att jag fixar det så fort som möjligt så att jag kan komma tillbaka till bloggen. Men vem vill läsa en blogg som ser katastrofal ut?

Somsagt hoppas att problemet återgärdas så snabbt som möjligt.

Tider..

Sitter och tittar igenom gamla bilder från när man var liten,gamla saker,gamla minnen! Saknar dom tiderna så otroligt, men det är vad livet handlar om att gå vidare till nytt och lära känna ny färdigheter. Vi kan inte se in i framtiden och kan heller inte backa tillbaka tiden, därför så gäller det att njuta för stunden och bara leva i nuet.
 

Saknat min säng.

Hej allihopa, alla haft en bra dag? Min dag har varit helt okej, har saknat min säng haha! Sov över hos Isabella med Moa. Vi käkade snacks och tittade på Döskallegänget,rekomenderar på hög nivå. Är sjukt förkyld och fick igår reda på att jag var allergisk mot hasselnötter :(. Om några minuter blir det Frankrike-Sverige. Sverige är redan utslagna tekniskt sätt, men dont let us down Sweden. Btw, göteborg om 8dagar.. taggaa!
 

Hejdå Gimo, Tjenare Stockholm.

Kom hem ifrån Gimo för cirka en kvart sedan. Haft det riktigt kul och mysigt, inte världens bästa väder men har haft det skoj ändå! Halvkass uppdatering under veckans gång men litegran blir det ändå. Nu är min pizza leverans här,

Kram!

Uppdateringen- sommarlovet

Uppdateringen kommer vara superdålig under sommarlovet, men jag hoppas ni har förståelse för det.
Justnu, håller jag på med packningen till Gimo. Ska vara där 3 dagar. Kommer vara hemma därefter i en vecka och hänga på grönan mycket, sen drar jag till Göteborg. 

Så detta är vad som kommer hända under ungefär 2v. Ses då antar jag, puss.



Jordgubbar med choklad

Dottdottdott..
Är fortfarande hos Isabella, ska börja kila hemma nu och käka jordgubbar med nutella (gaaassshh livet)
Somsagt.. imorrn bär det av till Gimo fast de flesta hos mig är sjuk, mimmi har 40g feber och edward känner sig lite hängig..

Vi ses puss, mouuua

Gimo imorgon!

Sov över hos isabella igår efter skolavslutningen, idag så var jag med henne moa och cathy. Är fortfarande med isabella. Imorgon åker jag till Gimo med fam. Ska bo i husvagn och grejer, träffar även på min goa vän alicia dära. Ska bli funfuuuuun. Vet inte om hanna ska dit också, hoppas verkligen för det skulle vara kul.Kommer vara borta i ett par dagar , men bloggar mera i kväll..

cacacaciao

Mår så dåligt

:(.. whateva.. sommarlov here we go

Julia stars.

Fick reda på av min bästavän Alicia att One Direction tidningen kommit ut. Sprang och köpte den direkt haha, så att nu är det fullt utav posterst på sötingarna över hela mitt rum :']. Ska gå och läsa den igen sjuttioelfte gången för idag, puss!
Julia Stars One Direction

Port73 & Ica maxi.

Var nyss och handlade med mamma och min syster. Var först på port73 och köpte gräsklippare bla. Sen så storhandlade vi på Ica maxi, fick med lite mumsiga saker också.
Bloggar mer senare.

Ansiktsmask'monstret..

One Direction

Har sökt lite överallt över google för att få tag på One Directions postadress och deras enskilda fan-emails.
Och gissa vad, jag hittade dem! Nu ska jag bomba deras emails och skicka en massa brev under hela sommarlovet.
Vi ses.


Match.

Matchen idag som vi tittade på var riktigt rolig! 9orna vann mot lärarna med 5-3. Under matchen så fick vi en baguette och festis.. Letrischa lärde mig lite latinomoves också haha!
Här kommer en bild ifrån dagen:

Schoolday..

Tisdag idag, vilket innebär skola för mig! Har sovmorgon idag så ska lata mig en liten stund till. Idag så har vi städdag i 2h och sen så går vi och tittar på när 9:orna kör match mot lärarna och efter det så är dagen avslutad.

Bloggar när jag kommer hem!


KOM IGEN SVERIGE!

Riktigt spännande match mellan Sverige-Ukraina! Nästan så att man blir lite skakig. Kom igen nu Sverige. Tittar ni också på matchen eller sittter ni bara framför tvn och tittar på ett program med lite godsaker? :)


Vinn Moa Lignells autograf!

Nu kan du tävla om Moa Lignells autograf på min blogg! Det ända du behöver göra är att skriva "Jag är med". Skriv sedan din mail (bara jag som ser) så att jag kan nå dig om du vinner.
Alla får vara med oavsett om du har blogg eller inte.


Frankrike-England

Tittar på matchen mellan Frankrike-England. Hejar på Frankrike, en så länge så står det 1-1. Ni måste hålla med mig om att Eiffeltornet är så sjukt vacker på natten då den lyser!
/Lina


Vill du ha det toppen nere på botten?

Detta är Hilton hotel som ligger på havsbotten i Maldiverna. Väggarna är uthärdat av genomskinligt glas! Den "bästa havsutsikten" också, håller ni inte med mig ? ;]

Smoothie- färska frukter.

Kollade nyss klart på Real Housewiwes of Atlanta,så att hade tänkt mig att göra en Smoothie med en massa färska frukter. Hoppas ni alla har det bra, kanske får in ett par till inlägg lite senare!
Ciao.

Världens största cupcake!

Utsedd till världens största cupcake, tillagad av några kockar i London. Väger 150kg och är 1,25 hög.
Vem vill inte smaska på denhära sötsaken för sig själv ? ;]

Familjen Kardashian.

Tittar på reality serien "Familjen Kardashian", dem gamla avsnitten. Måste bara påpeka att Kim är så sjukt vacker!
Roligt och titta på när det är drama som uppstår hela tiden haha!
q, vad är din favoritserie som går på tvn?


Febern har lagt sig lite!

Mår lite bättre en vad jag gjorde igår, febern har lagt sig lite men inte helt. Får hoppas på att det inte blir värre eftersom att jag ska till Gimo i 3 dagar, åker på fredag. Ska trösta mig med lite chokladmuffins nu ;).

Men vi ses!


*gäääsp*

Ojsan, här vaknade man tidigt!
Även fast att jag har feber och är sjuk så vaknar jag i ottan ändå *suck*.. nåja. Märkte för ca 2min sedan att jag nu hoppat upp ett par snäpp på "mest aktiva" listan och ligger nu på 6e plats.

Riktigt kul faktist. Hoppas ni alla får en fin måndag, kram!♥


Fick Moa Lignell's autograf.

Min tvillingsyrra var på Rix Fm festivalen och träffade på Moa Lignell. Mimmi berättade att hon hade en syrra och frågade om en autograf till mig och det fick jag. Tack Mimmi!

Prövade också nyss på Spenat Smoothie, det var riktigt gott faktist!

Bloggar mera imorgon, puss.
Jag&Mimmi, inte ett dugg lika på denhära bilden haha :)

Feber.

Sitter här hemma hängig och dan,tog tempen och det visade sig att jag hade feber. Ingen skola för mig. Imorgon så ska vi ha mentorsdag med film,glass,godis och läsk men eftersom att jag är sjuk kan jag inte vara med på den..
Nåja, dags för mig att ta alvedon nu! / Lina

HAPPINESS


Ringade in där jag var. Tog bilden ifrån Daniella, sedan så ringade jag in mitt namn och skrev "Wiiee"
Tack för att jag fick låna bilden!

Spanien vs Italien

Vilka hejar ni på?! Själv så hejar jag på Italien. Ska fortsätta titta på matchen med familjen nu. Btw, prövade dessutom karamell smaken av Starbucks den var supergod! Ska pröva latte nästa gång :)

Får se om jag uppdaterar senare ikväll, ha en bra söndag allesammans!

Mimmi och Edward förra året i Grekland :)


Affären nästa!

Ska strax gå iväg till affären för att köpa lite Citrus krydda som mamma ska ha till laxen idag. När jag ändå ska gå till affären så ska jag också passa på att prova karamell smaken utav Starbucks. Har hört att den är riktigt god, så ska pröva!
Ses♥


Spenat smoothie

Min storasyster ska strax göra en spenat smoothie. Och ja ni läste rätt! Har aldrig smakat det förut men det låter ju riktigt äckligt. Man blandar det med juice och bär. Får se hur det smakar, haha.
Puss


Frukost.

Tjohojsan!
Vaknade vid 8 på morgonen idag, har inte ätit frukost ännu så ska ta och göra det nu! Det blir en stor frukost med en massa gott.. Påminner mig om när jag var i London och frukosten dära var enorm och då menar jag enorm.

Magen kurrar nu, frukosten väntar. Ses!

Plats 19 på mest aktiva.

Halo!
Skulle nyss gå in på blogg.se för att göra ett blogginlägg då jag märkte att jag var på plats 19 på mest aktiva på blogg.se, Härligt♥. Skrek nästan av lycka, eftersom att jag aldrig trodde jag skulle hamna dära!
Hoppas allt är bra med er annars och hoppas att ni får en toppen söndag.


Portugal!

Sitter och proppar i mig en massa ostbågar framför Tysland vs Portugal. Hejar på Portugal och hoppas på att Ronaldo klämmer in ett par tjusiga mål. Om du inte tittar så råder jag dig att göra det nu, kanal SVT1

Ska titta vidare nu, ses!

Taggad inför skolan!

Söndag imorgon och sen skola, rätt taggad faktist!
På måndag så har min klass mentorsdag då ska vi käka glass,godis & titta på film! Ska titta på "Allt för min syster"
Har sett den förut och kommer säkert tjuta som en gris.
Tack för alla komentarer, ni gör min dag.


Hemma!

Kom nyss hem ifrån fotbollsmatchen, vi vann med 6-1 och jag gjorde ett mål! Nu så ska jag ta en snabb dusch och sen så ska jag sätta mig framför tvn.
Allt bra med er annars? :)
Jag och mitt lag när vi vann Hudik Cup förra året, då blev jag matchens lirare!

Chokladmuffins

Fotbollsmatch idag för mig! När jag skrivit klart inlägget så ska jag ta och göra kladdiga chokladmuffins. Gjorde ett par i förrigår och dom blev supergoda.

Vi ses!

Såhära blev dem ungefär! :)


Ryssland-Tjeckien

Någon mera en jag som tittar på matchen mellan Ryssland - Tjeckien? Är inte så jätte inne i matchen för att jag själv kom nyss hem ifrån en match och är vrålhungrig.. det blir kycklingsallad!
Puss och kram.

Friday!

Snart sommarlov, wooho! Kommer ihåg i vintras när man gick runt i halsduk och ett par fluffiga kängor för att hålla sig varm. Nu går man runt i linne och kortbyxor, snabbt tiden har gått!
Hoppas ni alla får en bra fredag.
Grekland förra sommaren! :)

Dagens outfit.


Summer, i think im ready for you

question:Vad ska ni göra för någonting i sommar ? :)

Tjenare!

Tjenare!
Så härligt väder ute, håller ni inte med mig!? Sista riktiga skoldagen idag, sen så är det bara städdag fram till onsdag då vi har skolavslutning.
Hoppas ni alla får en forsatt trevlig dag, ses senare sötisar!


Family Preston.

Har lite hemläxa att göra i Engelska, eftersom att det är redovisning imorgon! Har lite bråttom, eftersom att jag egentligen borde vara klar vid det här läget. Jag skriver om en familj som heter Preston i efternamn som lever i en av New yorks tuffa getton, Bronx.

Pusshej, måste forsätta med skrivandet och så ses vi senare? :)

Såhära ser det ut i Bronx på riktigt, usch :(


Nationaldagen!

Sveriges nationaldag, hur ska ni fira den? Jag tror nog att det blir lite god mat och lite snacks under kvällen. Tror nog att vi äter ute eftersom att det är så fint väder!

Tack för alla goa komentarer på förra inlägget, Mimmi blev jätte glad för alla snälla saker ni skrev!

Fixat och klart!

Har suttit vid datorn i ungefär 1timma för att fixa Mimmis bildspel när hon sjunger Moving On.
Här kommer videon för er som är intresserade ;).



M E G A PLUS

Weehoo! Ledigt imorgon alltså, ett stort plus till det! Fick tillbaka nationella provet i Svenska också, var spänd hela dagen och fick reda på att jag var en av de bästa i klassen och fick godkänt.
Svenska nationaldagen imorgon också, wiiie :)

TRÄNINGSVÄRK PÅ HÖG NIVÅ?.. CHECK

Är så sjukt trött att det knappt går att beskriva.. men woops vad gör jag då framför datorn? Ääe, vet ni vad.. undrar jag också. Hemma ifrån träningen det värker lite överallt på hela kroppen lite här och där.  Har inget speciellt att blogga om faktist.
Ska gå och dejta sängen nurå, bloggar imorrn!
Drogba Poster
DROGBA KUNGENNNNNNNNNNNNN

fotboll next

Kom hem kl 4 idag eftersom att jag hade prov i matte, det gick tummen upp! :). Har nyss bytt om till fotbollskläder & tagit lite käk. Nu väntar jag på att vi ska åka iväg!

Bloggar mera senare kanske, pusshej


Nobody like mondays

Och så är det värsta dagen på veckan, Måndag. Det värsta är väl att behöva gå upp tidigt på morgonen och försöka fixa till sig.. Så att på måndagar går jag runt med mjukiskläder oborstat hår och ser helt sömnlös ut, men det är så skönt!
Skriver i kväll, har prov kl 4 vet inte om jag hinner till träningen men ska försöka!

Sommaren är som en ballong, allting släpps efter
att skolan har avslutats, nu är det dags för att bara leva för stunden


Im not gonna miss you.

Hej!
Skolan imorgon, taggad? näe inte ett dugg. Får tänka positivt, 10 dagar kvar till friheten. Imorgon så har jag omprov i Matte eftersom att jag var sjuk förra gången, kommer gå dåligt. Har latat gansk mycket idag, så kan inte skylla på någon mer en mig själv.
Någonting man avskyr med lärare..


Kort dag än så länge..

Vaknade för en stund sedan. Har pluggat lite matte nu på morgonen eftersom att jag har matteförhör imorgon.
Har lekt med pappas nya filmkamera som han har köpt, den är grym!
Har inte hänt så mycket annars, ses senare! 

Freedom Writers

Tittade nyss klart på en film som hette Freedom Writers, baserad på en sann histioria! Rekomenderas rejält. från 1-10 ger jag filmen ett mega 10+.

Cheesecake daim.

Sent igår så gjorde jag Cheesecake daim, den skulle vara i frysen 5timmar. Tog ut den idag så att den skulle stå och tina lite. Har inte tinat klart riktigt än, men här kommer en bild på den! :)

Tar en bättre bild senare!

Jag och lillebrorsan!

Fjompar mig litegran med min lillebrorsa, har ändå inget att göra så varför inte ?

#LIFE


Någon mer en jag som bara vill sätta sig i ett varmt land i solen och titta bort bland det vackra kristallblåa vattnet ,och dricka en super god drink? Thats life..

Mätt!

Käkade nyss klart, så gott med lite mat i magen! Under tiden jag var hungrig så tänkte jag på alla barn runt omkring i världen som aldrig får i sig mat. Tänk vad starka dom måste vara, att veta att nästa dag så får man ingen mat. Riktigt stora fighters!

B
loggar mera imorgon, vi ses då antar jag!

Förra året i Grekland! :)


En mage som kurrar på andra sidan jordklotet.

Är rent ut sagt vrålhungrig. Maten är nog strax klar det blir hemmagjorda hamburgare.. det luktar så jäkla gott!
Imorgon så ska jag baka cheese cake med daim, första gången får hoppas på att det blir lyckat dårå!
Vi ses 

avestruz

Bloggen ser ut som om den blivit skjuten, men fixar resten imorrn. Förlåt för sämst uppdatering kommer inte bli något bättre imorgon, whateva ses imorgon. Överdrivet många imorgon.. menmen
adios från en avestruz

We're living in reality, wake up



Munkar


Bloggare