1timma kvar!

-Blev plötsligt sugen på tårta...Lillebrorsan är ett tårt-freak!
 
Är värsta X Factor freaket! Mimmi är iväg och köper snacks och så fixar jag ljusen. Härlig söndag det! Veckan består av biljontals med prov. Så att uppdateringen kommer inte vara på topp p.g.a att jag måste öva och så.Vet inte om jag kommer kunna gå på träningarna & köra slutspels matcherna eftersom att jag gjorde illa mig i svanskotan igår & kunde inte spela idag! Eller... gills 2sekunder?.. Slutspelsmatcherna börjar på Tisdag och
jag hoppas jag blir bättre tillsdess!
 

Skype

Har skaffat Skype nu! Om ni vill så kan ni lägga till mig som kontakt. Jag heter Caroline_Nandos
Så jalla, fråga på nu! Jag har oerhört tråkigt, adios amigos.

FOTBOLL

"Varför blev du så glad när ni vann mot Vendelsö?"
- Jag blev jätte glad, eftersom att det är mitt gamla lag! Och så har vi aldrig någonsin förlorat mot dem (eller iaf inte sen jag började där), då vill man ju såklart att det ska pågå i samma låga.
 
"Varför bytte du lag?"
Lååång historia, ska försöka få det kortfattat! Jag märkte att jag inte utvecklades så mycket som jag ville i det gamla laget (Har ingenting emot dem) Så då tänkte jag att jag kanske skulle behöva pröva på någonting annat.
Tillslut så sa mamma att hon hade pratat med laget som jag skulle provträna med, då började jag genast att tvivla. Jag hade ju gått i Vendelsö i 4år och sen plötsligt lämna det laget bakom mig? Då kände jag att hela mitt liv skulle gå under. Mamma sa att jag skulle ge det en chans, tillslut gav jag med mig och tänkte "okejrå, en träning skadar väll inte" Och sen så kände jag efter ett par veckors provtränanden att jag ville börja dära. Jovisst, i början så ångrade jag mig men sen så är det bara att lämna det bakom sig. Nu har jag gått där i snart 4år. Har glömt bort Vendelsö litegran, så det känns som att jag alltid gått i Hanviken. Men jag har inget emot Vendelsö & önskar dem lycka till o.s.v
 
Det är så mycket mer, men resten är personligt som jag inte behöver gå ut med i bloggen.
 
"Skulle du kunna tänka dig eller tänkt att byta tillbaka"
I början kände jag att jag ville byta tillbaka. Men så känner jag inte längre!
Inte ens i blottaste tanken att sluta överhuvudtaget i HSK.
 
"Vad har du för mål i fotboll"
- Göra så gott jag kan & spela så länge jag tycker det är kul!
 
"Hur länge har du gått på fotboll"
Jag har gått på fotboll i 8år.
 
"Kan du nämna ALLA cuper du vunnit under hela tiden du spelat fotboll"
Oj :o..Har vunnit väldigt många cuper, och har dåligt minne genom tiden också..
Men den roligaste cupen jag vunnit är nog Hudik Cup ;).
 
"Hur många medaljer äger du?"
Räknade häromdan, och jag orkade inte räkna alla! Jag räknade till 76 st, sen orkade jag inget mera.
 
"Bästa fotbollsminne?"
Aros Cupen, (Vendelsö)
Eller Hudik Cup (Hanviken)

Vad är ris utan curry?

Tja!
Ska strax ut till affär'n och köpa hem lite snacks. Ska dock inte ha det idag, blir nog imorgon till X Factor!
Tittar ni på Xfactor?, Isåfall vem/vilka hejar ni på? Jag bara älskar Malcolm B. Störts skön ju, för att hip-hop utan mig är som ris utan curry.
 
Vann matchen mot Vendelsö, kändes skönt eftersom att nerverna bara sprutade.. Galade & skrek som en hyena. Är inte mig själv i sånna situationer, haha! Kunde dock inte vara med så länge, bara en liten bit i första halvlek.
Har gjort illa mig på svanskotan, kan knappt gå och det gör så fruktansvärt ont! Vet inte om jag kan spela imorgon, men jag hoppas verkligen.
 
Off to the store now, adios amigos!

Ni är bäst, lavio! *Vi vann matchen*


Im goin' crazy

 Lördag idag, hade hellre velat ha skola ovanligt nog. Veckorna går ju ändå i raketfart! Häromdan så gick jag ut & sålde New Body, Ida fick ihop 150:- & jag fick ihop 300:- . Pengarna rasar in i klasskassan! Idag så har jag fotbollsmatch, mot mitt gamla lag kortfattat :). Struntar i resultatet, bara jag gått in och gjort mitt bästa så är jag nöjd!

Quantos anos tienes.

Fick tillbaka mitt Spanska prov, fick ett C på den uppgiften. Vilket jag är totalt nöjd med, eftersom att jag hade en Spanskalektion, 10min efter så var det dags för prov. (Hellåååew)
 
Har alltid haft det lätt för språk, vet inte varför. Har aldrig haft ett endaste fel i Engelska, har jämt haft enkelt för det. Renarama barnleken. Så har det vart för mig i Spanska också. Bara det att jag tycker att jag brinner mer för Engelska, tycker Spanska är ett riktigt tråkigt språk. Och varken mamma & pappa prater någon av dem språken.
 
Minns när jag var i England och folk gick fram helt spontant och trodde jag var Engelsman.. Hallå, swedie dah?
Haha nejmen, lite kul faktist..
 
BTW, Har ni tittat någonting på The X Factor. Då är det en supersöt tjej som heter Awa, häromdan var det en person som gick fram till mig och trodde att jag var hon. Lol, men supergulligt vare :')

Save The World

Har ni hört om att Swedish House Mafia kommer att ha en "split up". Alltså att dem ska gå skilda väger & lägga ner bandet. Tycker det är supertråkigt, eftersom att de är dem enda som Sverige kan titta stolt på och säga att dem dominerat hela världen. Dem är inte t.e.x som Eric Saade som bara är populär inom Norden.
 
Så ja, det är riktigt tråkigt! Men det har varit en härlig tid att få vara stolt som Svensk att uppleva deras "transformation" Någon som har beställt biljetter till deras allra sista konsert i Globen?
'
Min favorit låt är nog Save The World!
 

Depp dag.

Kikade nyss in bland min statistik och ser att jag haft 221 unika läsare idag! Gissa hur glad jag blev, och så otroligt chockad. Ni rockar fett!


Hade 2st jobbiga prov idag, som jag inte förberett mig alls inför eftersom att jag var sjuk hela förra veckan. Så ja, det har sina konsekvenser. Idag fick vi också New body ifrån skolan, på 2-3 timmar fick jag ihop endast 60:-
Så totalt onödigt, men påvägen hem fick jag ihop lite mer så att nu är jag uppe i 250:-
 
BTW, har ni hört ryktet om att Liam Payne & Danielle Peazer gjort slut? Det är typ "confirmed" att det är sant. Jag är sjukt ledsen och har faktist släppt ifrån mig lite tårar, känner dem inte men det känns otroligt tomt ändå..
 
Flera dåliga nyheter, Justin Biebers minsta fan har gått bort, det var Cancern som ställde till det. Hon var 6år och jag tycker inte hon förtjänade dethär, alla cellgifter och all smärta hon som 6åring fått utstå är sjukt. Hon har nu somnat in och hoppas hon har det bra vart hon än befinner sig. Hennes föräldrar ska vara stolta över hur stark hon vart. Jag lider med hennes nära & kära. All respekt till dem! 
 
 

I need to meet 1D

Tja,
Nejmen hallå! Urtråkig skoldag idag, bara massa skitprov och grejer.. Nåja, jag ska grejar't :). Fotbollsträning idag, vet dock inte hur jag ska gå.. Känner mig ännu lite risig.
 
Btw, grät hela dagen igår... För att 1D kommer till Sverige! Har aldrig gråtit såhär många glädjetårar i hela mitt liv.

DET HÄR KOMMER BLI VERKLIGHET


Svar på tal

"Dina ögonfransar är jätte långa,har du lösögonfransar du sätter på.. Hur har du så långa?"
-Tack! Och nej.. jag har inte lösögonfransar. Kommer ihåg när jag var liten och alla jämt sa att jag hade långa ögonfransar, jag fattade inte att det var en komplimang & klippte av dem. Haha! Men dem har ju växt ut nu iaf.
 
Vet inte hur jag kan ha så långa, tror att det är mina gener. Alla i min familj har långa ögonfransar, men jag tror nog jag mest fått det ifrån min mamma för att hon hade läskigt långa ögonfransar när hon var liten!
 
Puss
 
För låååånga!?

Sovmorgon

Sovmorgon idag, så det är ju nice! Måste dock börja tidigare ändå, eftersom att jag måste ta skolfoto med Elevrådet. Men det är bara 15min så det skadar inte. Efter det så drar jag till Nacka och leker shoppaholic.
 
Adios

Other things- more important

Hej,
många av er undrar säkerligen varför min uppdatering inte varit på topp! Och det är för att jag inte har någon vidare "inspiration" längre. Dessutom så har jag otroligt mycket plugg, seriously det är överdrivet mycket. 100 tal i matten, läxa i praktiskt taget alla ämnen.
 
Justnu så handlar mina inlägg mest om vad jag gjort om dagarna o.s.v, vilket inte alls är kul att läsa om! Så fundera på vad ni vill att jag skulle kunna skriva om , så gör jag efter era önskemål för att jag är tom på ideer.
Ska återgå till matten nu, adios amigos!
 
 

Pink flower

Copyright: (fotot tillhör mig)

trolololo

Halo bruds. (Antar väl att det bara är tjejer som läser min blogg?) Komentera annars :D
Well, suttit hemma i soffan hela dagen och latat. Suttit vid datorn och gjort en lyrics video (LWWY)
Hade tråkigt, så jag tänkte why not. Gjorde fel på en hel del ställen och slarvade en massa
kan säga er att jag inte la någon energi alls på videon.
 
Men här är den iaf!:
 

Music video - LWWY

Håller på med en musikvideo til LWWY! Ska skicka ett videosvar till One Direction. Hållt på i flera timmar, hope u will enjoy it. Kommer upp imorgon/övermorgon. Vi får se helt enkelt..
 
 
 

helt ok


Ny hårfärg!

Tittar på Narnia 3. Vet inte hur många ggr jag sett den, men tröttnar aldrig! Tycker däremot att slutet är sorgligt. Narnia är nog min favorit serie. Så grym!  Tycker det är sorgligt att det inte kommer att dyka upp flera, men varje film har väl sitt slut antar jag?
 
BTW! Vad tycker ni om min nya hårfärg. Färgade igår, men glömde att lägga upp bild.... Nååå, åsikter tack! Ska dock färga om, glömde färga hela håret. Ska färga ögonbrynen också..

Babblar på om VIKTIGA ting ;)

Hemma från skolan idag igen
Kände mig lite risig häromdan, men definitivt att jag började hamna på rätt spår igen & att jag nog skulle kunna klara av dagens skoldag, (liksom fredag, inte så många lektioner & mest chill)
 
Och så händer det otänkbara
Jag blir såklart värre under natten & måste stanna hemma ifrån skolan. Jag tycker inte om att vara hemma ifrån skolan, tummen neråt dethär läsåret speciellt! Betyg,prov osv. Jag ska försöka att inte stressa upp mig alltför mycket, men jag har 2 prov nästa vecka och hur ska jag träna inför någonting som jag inte vet vad jag ska kunna?
 
Nåja...
Slutsnackat om mig! Nu pratar vi lite om er också :D Hur mår ni? Och vad tycker ni om mina planer jag gjort för bloggen? Fick en del frågor angående "blogga för varje barn" Eftersom att det var så många så svarar jag i detta inlägg istället :). Och  NEJ min blogg kommer inte att bli värre, kommer vara precis samma sak. Uppmärksammar bara saker i världen, mer tävlingar o.s.v. Så att jag tror nog att bloggen bara kommer bli intressantera och roligare att läsa faktiskt. Och ni vet ju också om att jag ska börja svara mera på era komentarer, vad tycker ni om det?
 
Känns som att jag äntligen kommit igen med bloggen, fått tillbaka alla mina läsare nu. Jag har börjat satsa mer en någonsin. KÄNNS HÄRLIGT ATT VARA TILLBAKA!
 
 

LWWY = Live While We're Young

Never never stop for anyone, tonight we get some! And Live While We're Young

Blogga för varenda unge.

I min meny så kanske ni ser att det dykt upp en banner ovanför min profilbild. Det är för att jag bloggar åt UNICEF också kallad (blogga för varenda unge) Om ni inte ser bannern klicka då på knappen F5.
 
Vad innebär det då?
Jo det innebär att jag kommer blogga för demhär barnen, uppmärksamma katastrofer, barnrättsfrågor, vara del av kampanjer & dela ut/göra en massa tävlingar o.s.v. Jag blev sjukt glad när jag fick reda på att jag kom med, för det känns som att världen gett så mycket till oss och att det kanske är dags att ge tillbaka till dem som verkligen behöver hjälp.
 
Du kan också medverka i detta!
Genom att klicka här för att få reda på mer information, olika banners & hur du anmäler dig till detta!
Ni ska skicka ett e-mail till jenny.holtare@unicef.se om ni är intresserade av att medverka i detta.
 
Make world to a better place and show som humanity.
Jag står inte ut med att se alla galenskaper som barn måste utstå. Make a different! Vilket vi kan göra, allihopa tillsammans. Tillsammans kan ingenting stoppa oss att göra världen till en bättre plats! Om alla gör det bästa dem kan, så tror faktist jag att världen någon gång kommer bli en bra plats!

WEHÅ

Nu när jag uppdaterat oftare så har min statistik faktist höjts, justnu så har jag 330 unika besökare så att jag är sjukt glad! Ska publicera/svara på en del av era komentarer och sen blir det sims :D
 
Kyssar!

I want some candy!

Åh, blev plötsligt sugen på lite godis! Ska nog slå en signal till mamma om hon kan köpa med sig lite till mig när hon är påväg hem haha ;)
 
 
 
 
 

Svarar på fråga!

"Vill bara säga att jag verkligen tycker om din blogg, jag har läst den sen du började med bloggen. Ändå har jag aldrig fått svar på en enda komentar. Varför är det så för? :( Hoppas du svarar!"
 
- Jo, det ska jag svara på! Det är såhär att jag får massvis med komentarer hela tiden. Det innebär att jag inte hinner att publicera/svara på era komentarer helatiden. Jag publicerar nästan inga komentarer, det är någon gång ibland men det händer nästan aldrig, så att dem jag svarar på har mest tur. Men jag förstår att du känner så, jag ska försöka att bli bättre på det jag lovar! Ni ska bara veta hur oerhört tacksam jag är över att ni läser min blogg & komenterar. Jag läser era komentarer helatiden! Tack sötis för att du berättar vad jag ska bättra mig på, jag blir jätte glad!
 
Om det är någonting som du/ni vill att jag ska förbättra, skriv det så försöker jag lösa det på bästa möjliga sätt!
Puss & Kram
 

HAPPY 6MONTHS

Wiho!!!!
Nu har jag haft bloggen i ett halvår, jag hade som löfte att jag skulle ha bloggen i åtminstone minst 8månader.. Nu får vi hoppas på att det blir fler månader framöver! :D 
 

3 godmorgon skyltar ni får ta!

Komentera gärna om ni tar någon skylt (inget måste) tycker det är jätte kul att ni tycker om & använder dem :D

Svarar på frågor!

"Hur beställer man en design av dig?"
- Kika under "kategorier" och så finns det en kategori där det står "Beställa design". Där finns all information du behöver!
 
"Vart köpte du knästrumporna i headern?"
- Jag vet inte riktigt, dem är väldigt gamla! Men du kan beställa liknande på nätet America Apparel's hemsida!
 
"Hur hamnade du på bloggtoppen?"
-Har svarat på det tidigare, men nu en sista gång.. Uppdatera ofta, minst 5-6 inlägg om dagen. Få många komentarer & många unika besökare, Kram!
 
"Hur många olika bloggar har du haft & hur länge har du hållt på"
Jag vet inte riktigt, jag har iaf haft över 10 bloggar säkert haha! Och min första blogg var nog när jag var runt 9-10 år ;).
 
"Har du någon speciell klädstil?"
Nej, och om du syftar på den i headern så är det SO NOT ME. Tog den för skojsskull och jag har inte en sån typical "konichwa" stil haha.
 
"Sminkar du dig någonting, har knappt sätt dig i smink"
Nja, asså det beror på. På vardagar eller matcher så sminkar jag mig ALDRIG. Men vissa undantag blir det såklart när man ska på tjejmiddag, fest eller någon speciell högtid. Men då blir det bara en gnutta mascara haha.
"Finkläder VS Mjukiskläder"
Mjukiskläder helt klart! Haha, mjukiskläder + me = true. I skolan går jag jämt runt i mjukiskläder, så skönt! :D
 
"Vad för sporter har du hållt på med"
- Friidrott & gymnastik. Friidrott gick jag på i kanske ett halvår & gymnastik 1år. Jag ville egentligen inte sluta, men dem ville hoppa upp mig till en bättre grupp (14-uppåt) och jag var typ 9år så jag ville verkligen inte börja med dem!
 
"Har du bra självförtroende?"
- Nja, asså det är varken dåligt eller bra. Är rätt osäker när jag ska välja beslut, måste alltid höra vad någon annan tycker jag borde göra för jag avskyr att göra fel.
 
"Förut sa du att utseendet inte spelar någon roll, tycker du fortfarande det?"
Ohja! Man ska vara nöjd med det som man föddes med, skönhetsfläckar t.e.x är bara det som gör dig unik!
Världen är väldigt utseendefixerat nu, på facebook gör man allt för att få mycket likes. Det har gått överstyr, det ända jag kan säga är att vara sann till dig själv & se ut som du vill och inte som någon annan vill.
 
"Vilka länder har du varit i?"
Inte alls många! Jag har varit i Norge,Finland,England,Kroatien & Grekland..
 
 
 

New design.


Taaadaaaa
Efter ett par kämpiga timmar är jag klar med min nya design, en så länge är den tillfällig. Så att den får duga en så länge! Vad tycks? Den utklippta bilden gjorde jag bara för skojsskull haha, kände för att bjuda lite på mig själv..
 
Idag så blir det nog en lugn dag, ingen träning, ingen skola p.g.a att jag är sjuk :(. Vilket jag absolut inte vill vara, men jaja. Ska proppas i med medicin nu, hejdå!Sjuttiofem


Little Mix


"Vem/Vad är dina kvinnliga förebilder?"
 
 

Tjoho!

Ska ändra om hela bloggen. Har tagit en hel del foton till den nya designen, har planerat den noggrant och ska aldelles strax börja med den! Ska göra massvis med nya kategorier och massa andra grejer som dyker upp. Detta blir nog en ny fräsch start. Dock har jag tappat väldigt många av mina läsare, vilket jag förstår till fullo. Men det kommer förhoppningsvis nya så småningom.
Vi hörs / Lina

Mimmi & Edward
-Kroatien 10
 

Orientering

Tja!
Kom nyss hem ifrån orienteringen, jag var i samma grupp som Ida & Amanda. Vi var grymma, haha. Vi hittade allt på 1 timma och var först i klassen som kom fram. SKRYT. Efter det så drog jag hem & nu sitter jag här så dagen har varit riktigt chill! Ska spela Sims nu såååå ciao!

Gammal bild pga bloggpausen så har jag inga nya bilder, ni får nöja er med det medans!! pusss

tjena

tröttnat på bloggen  redan första dagen, lolligt va!? Nejmen känner mig fortfarande sugen på att ha en längre bloggpaus. Inte pga av er, utan pga av mig. Somsagt, utan er hade jag inte haft bloggen! Men jag ska testa veckan ut och så får vi se...

X FACTOR

Kom nyss hem ifrån träningen, kände mig sjukt seg! Ska titta på X Factor och sen ta en dusch. Imorgon är det orientering, väljer alltid Ida för att hon är bäst på orientering jag är ett feta minus, lololo.

Se men inte röra, han är ju trotsallt min pojkvän och inte eran? Get it!
 

Monday

 
 

Fest hos Abdullah!

Känner mig på bra humör! Mestadels för att jag klarade hemuppgiften i matten galant (trolololo) och sen för att dem super funnyiga killarna på X Factor sjöng världens grymmaste låt! "Fest hos Abdullah" Kommer stå högst upp på min playlist nu haha, gryyymma.
 
Har lång dag imorgon + fotboll = bad update, men det fixar ni toppen!


desided it.

Nu har jag kommit fram till beslutet, enligt förra inlägget så sa jag att jag skulle "fundera i ett par veckor" Istället så blev det 8 dagar. Men det bevisar ju bara på hur mycket jag älskar & ägnar mig åt bloggen, så JA jag stannar.
Men det var ändå skönt att ta en kort paus ifrån bloggen må jag säga. Jag har dock gjort ett avtal med mig själv och det är att jag inte ska lägga allt för mycket tidpå bloggen för att jag har skolan+fotbollen över allt. Nu är det betyg och jag har fått reda på att det följer med en till ens slutbetyg till 9an, så ja det är viktigare. Och vissa dagar så måste jag strunta i fotbollen för att plugga och om jag pluggar hinner jag med fotbollen. Och att jag sitter vid mobilen/datorn är stor del till all bortkastad tid. Så att om jag inte sitter vid datorn ofta så kan jag gå på varje träning, vilket betyder enormt för mig! Nu kände jag att detta inlägg blev väldigt långt, men ja. Nu vet ni iaf.
 
Blogginläggen kommer när dem kommer, ojämna osv. Tråkigt?, ja visst är de det men ni får ju iaf lite inlägg om dagarna. Så att bättre det en ingenting. Nä, nu ska jag titta på X Factor med familjen och se om sverige har några stjärnor trots att det var ett par års sedan någon slog igenom överallt. När var det sist? Typ... 30år sen? ABBA hahaha...
 
Aja ska inte tråka ut er alllllt för länge, men it feels good to be on the track again! #HAPPYGAL

bloggpaus?

Funderar på att ta en kort bloggpaus, under bara ett par veckor. Har ingenting intressant att berätta & allt känns lite OFF just nu. Ibland så blir det så för min del, har mina ups & downs när det gäller bloggen lite då & då. Men så har nog alla. Vi får se när blogglusten kommer tillbaka, älskar er alla trogna läsare. Utan er hade jag aldrig haft bloggen, pussss!
 


Vann matchen med 5-1


fotbollsmatch

Hej!
Fotbollsmatch är det som gäller idag, ska först iväg och titta när lillebrorsan kör match & sen hänga lite i Nacka Centrum efter det är det dags att sätta på fotbollsskorna. Adios.3 VMAs

Wooho! Är superglad för One Directions skull. Dom vann 3st VMAs på MTV VMA . Första gången dom var med och vann 3 st det är helt sjukt, ett extra plus över att dom vann över Justin Bieber i kategorin "Best New Video"
 
Jag var uppe till 04:30 bara för att få se dem live! Totalt värt det kan jag säga ♥ Att få se dem skrika av glädje tack vare mig och alla Directioners känns A M A Z A Y N
 
bara för att dem vann igår så får ni lyssna på deras största hit!!!!!
 
STOLT SOM DJSL F HA STAFALÖSGHASRF , åh minaaaa gubbar de heh :*

Träning.

Kom nyss hem ifrån träningen, den var kul! Nu ska jag ta en dusch, sen så sätter jag mig framför tvn och tittar på Svampbob Fyrkant med go' mellis. Ses imorn, adios.♥

Liam- min pojkvän!
 

CIAO HONEY

Nemen tjaa!
Kände att uppdateringen idag har varit asum. Kanske inte världens bästa, men hoppas ni nöjer er ändå. Idag har jag inte pluggat alls haha. Har haft fullt upp, åkte in till Stan med mami käkade på donken & hämtade ett par saker och handlade o.s.v. Sen nu ska jag äta mellis mä ägggggg lol. 
 
MEN CIAO BELLA
 

Jul tidningar.

Idag så ploppade det ut en julia tidning i brevlådan, full med instruktioner & vad man kunde välja för saker. Några saker fick mig verkligen att smälta, t.e.x iPhone 4S, & dendära super snygga datorn! ;)

Lois & Clark

Tittar på "Smallville" fast tidigt 1900 talet. Den är grymt mycket bättre! Ska börja förbereda mig för utvecklingsamtalet & efter det ta ut bloggpengar och spela fotboll.
 

 

Godnatt.

Skönt med ett par dagars ledighet!! Dock är det att gå upp i ottan imorgon pga utvecklingsamtal som håller på i minst 30 minuter. Sedan under kvällen blir det fotbollsträning, wiho. Ska gå och dejta sängen nu, puss!♥

 

Smile back to life


3 dagars ledighet

Sista skoldagen imorgon, sedan så är det 3 dagars ledighet. Wooho!♥ 2st dagar är hemstudie, 1 dag är studiedag. Men jag har gjort klart alla hemuppgifter så att jag har ingenting att oroa mig utöver. Dags för efterrätt nu, muuums! :D
 
 

En smak av friheten.


-Vad härligt det skulle vara om alla bara kunde sluta bry sig om sitt förflutna, om alla bara kunde sluta upp med krig, om alla kunde lägga mer tid på dem fattiga en sina mobiltelefoner, om alla bara kunde låta vara sig själva,
varför kan inte folket bara vara vänner skita i om hur man såg ut & inte välja vänner efter utseendet & kanske 
ta en titt på insidan först, sluta döma folk man inte känner, att alla bara kan skita i om man är tjej/kille och faktist inse att båda könen är lika mycket värda. Ja, fy fabian vad härligt det hade varit. Att inte behöva oroa sig om någonting alls, alla kunde vara sams och lägga ner all fientlighet & bara känna hur det känns att vara fri.
Alla borde få uppleva friheten, det är vad mänskligheten behöver. En smak av friheten.♥
 
 

Its always a dark side of the happy side.

 

Svar på tal

Amanda: Vad stog det i brevet som bloggläsaren skickade?
Svar: "Tack så mycket sötnos för att du inspirerar mig & gör mig glad med dina inlägg. Älskar dina designer & blogginlägg du gör. Som ett stock tack för att du gör mig så himlans glad så får du en 50 lapp. Jag hoppas att detta kommer fram till dig eftersom att jag bor i Umeå. Kramar Lina"
 
Hon har ju riktigt snyggt namn måste jag säga..

Blöt

Det regnade sjukt mycket under matchen! Blev alldeles dyngsur, men det var kul ändå haha. Jag gjorde ett mål dessutom wiho!♥

NFF Cupen- Matchens lirare, vinst mot Hammarby IF i finalen med 3-0. Vunnit NFF cupen
2 år irad. HSK är bäääst *skryt*

Fight for your dream.

Gjorde ett färg kollage igårkväll & jag hoppas ni verkligen kommer tycka om det för att det gjorde jag!
Idag så blir det att lägga ut lite annonser på tradera, bloggplanering + match. Har massvis planerat till
bloggen som är helt grymt!
 

Bloggare