gårdagens inköp!

Igår så köpte mamma hem julkalendern, wooho! hahah. På lördag så är första avsnittet! Vet dock inte om jag kommer kunna se det medtanke på att jag har cup den dagen i Upplands Väsby och jag måste typ upp vid 06.00... härligt, naaaaaaaaaat. Min blogglust är inte på topp som ni kanske ser. pusshej
 

Börja på dans? ...

 
- Hur sjukt detta än låter, såååå.. funderar jag faktist på att börja på dans. Streetdance verkar asgrymt,
bara det att jag är väldigt oerfaren om man säger så. Men övning ger ju färdighet liksom?
Streetdance är ju asballt! Vad tror ni? Tror ni att jag skulle klara av det?..
 
 

blogginspirationer

Demhär bloggarna får mig att kämpa för bloggen & bara vilja blogga mer! Dem inspirerar mig till att göra bra saker, som jag bl.a får nytta av. Check them out!
http://tinkerbella.se  http://kenzas.se http://therez.se

Taylor Lautners kopia..

Dem är ju rätt lika, ellerhur? Haha!
 

Angående nuets hälsa..

I år kommer fler att dö av fetma än av svält på jorden enligt statistik. Forskning visar att en stillasittande livstil och dålig mat dödar lika många som rökning. Trots det inskrängs rökning i det offentliga, men ingen har sett varningstexter på soffor eller chips. Vad tycker du, är det ok om läkare vägrar att behandla sjukdomar som botas bäst med träning- om patienten vägrar att ändra sin livsstil? Eller krävs det statligt finansierade gym för att vända trenden? Vad tror ni!?
 
 

Attitude | Sthlm - City hall

En ursnygg klänning gjord av Ida Sjöstedth,ifrån modevisningen "Attitude Stockholm"
 
Ni kanse hörttalas om modevisningen som var under helgen? Gästerna bjöds på röda mattan, champagne, en underbar tre-rätters middag och fantastiska visningar. Första visningen för kvällen var av Ida Sjöstedh som visade upp sina couture skapelser som tagna ur en saga. Lars Wallin bjöd senare på sina senaste couture mästerverk som glittrade och böljande svepte över catwalken!
 
-Om ni vill se mer information om modevisningen & fler bilder på ursnygga plagg så klickar du här-

Försovit mig.

Det är typ en vardag för mig nu, att försova mig. Vaknar aldrig av väckarklock ljudet & mamma och pappa glömmer jämt att väcka mig. Så att ingenting fungerar ändå. Nu skriver jag i nattlinne och min buss kommer om c.a 5min.
 
Puss!
 

Like a baws

 
 

Följ mig på twitter!

Har nyligen skaffat en twitter, en mer personlig. Jag heter @CarolineSimbila . Följer tillbaka!
kram

Vinn Moa Lignells autograf.

Det enda du behöver göra är att skriva att du är med, :)

Så Awasome!

Åh shit, jag tror nog att jag tar tillbaka det jag skrev i det nyaste inlägget? Awa, är nog min favorit trotsallt. Sån enorm och kraftfull röst och hennes scenspråk är någonting som ingen kan lära sig. Det är någonting man måste ha i sig. Hon gav mig gåshud under båda låtarna. She will go faaaar! Trust me.
 
Vem tror du kommer åka ut?
Jag tror nog faktist att Benny åker ut, han är enormt duktig och en röst som inte många har. Men nu tror jag nog ändå att det är dags. Tror nog ändå också att han har för mycket hemlängtan, det får honom att hålla sig tillbaka.
Jag tror inte att jag är värsta pro:et nu, så innan ni dömer läs klart okej? Detta är MIN åsikt om saken, jag har inte kränkt honom eller förnedrat honom på något sätt. Han är a force of natur, men tävlingen har dragit ihop sig alltmer
och alla börjar bli så jämnlika. Så det är svårt, men jag tror nog ändå att det är hans tur nu. Han har kommit såpass efter. Men vem vet? Jag blir alltid chockad av Sveriges val, som förra veckan t.e.x när Isak hamnade i duell? Många tjejers klapprade som häst-steg. Hur kunde detta hända? Så ja, Never Say Never liksm.
 
Så enormt charmig och söt! awwie x

X Factor tonight!

Tittade nyss på Cheaters, haha åh världens roligaste program att gotta sig i. Det handlar om folk som blir bedragna av sina "älskade". Ett förhållande består av 2 personer, men det finns alltid "dendär" personen som har glömt hur man räknar. Jaja, laddar inför X Factor med chips,XXXL Ostbågar & 200grammare choklad. Mina tänder kommer nog behöva en rejäl borsting efter det.. Jag hejar nog inte på någon speciell, hejar typ på alla haha.
Jag vet att jag tidigare sagt att min favorit är Awa, men nu börjar tävlingen dra ihop sig och alla är typ lika duktiga!Awa är en fantastisk talang, så tro inte att jag har någonting emot henne. (And yes, jag vet att du läser dehär Awa)
Men jag tror du fattar? Om hon inte skulle vart bra så skulle hon ju liksm inte vart i top 6? Ya know what i mean.
 
Börjar känna att detta inlägg börjar bli lite förlångt? Men det är bara för att jag har saknat att skriva! Har haft så mycket att göra dem 2 senaste veckorna. Nu ringer Robin, vi ses!

It's poison.

Är du sjuk? Öhm, ja. På sätt och vis, jag har haft huvudvärk hela kvällen och som spökat litegran på morgonen så jag kände att det nog var bäst att stanna hemma. Jag bloggar ifrån mobilen justnu ifrån sängen, ska snart lyfta på mig och äta nybakade pancakes som min storasyrra nyss gjorde. Sämsta kocken, haha nej nu ska jag vara sneellllll. Vi ses, puss.

Hit the pedal heavy metal

Mina ögon brinner typ upp. Okej kanske inte? Men har suttit vid datorn för det mesta idag & så har jag pluggat dårå. Klockan är bara 11 så jag förstår egentligen inte varför jag är trött. Aja, om jag ska orka imorgon så måste jag gå och lägga mig nu. Blildlöst inlägg idag tyvärr. Ses!

One Direction have maked my heart melt for 2 years

Lyssnar igenom alla One Directions låtar ifrån deras album Take Me Home. Åhfyfan, kan fortfarande inte fatta att jag kommer få se dem live. Otroligt. Hade spruckit av glädje om jag hade fått sitta längst bak också. Nu till något helt annat. Såg att jag hade blivit kallad till en fotbollscup, blev asglad medtanke på att det är inomhus för att jag har inte kört det på läänge. Ska koncentrera mig på låtarna nu, hihi puss.
Hazza, DJ Malik,Leeyum, Boobear, Nialler xx
ÄLSKAR ER BEBOOS

Anonym

Anonym: Hur gammal är robin?
- Robin är 14år, alltså 98a.

Snackish

Hallu!
Alldeles strax börjar Americas Next TopModel, hade tänkt att titta på det medans jag pluggar till matteprovet till imorgon. Justnu så snackar jag med Robin i luren medans jag skriver, han retar mig för att jag inte har en iPhone. Snäll kompis, visst? Aja, måste öva nu! Puss.

Angående "In da house"

SVAR PÅ TAL!!!!
Malin Om:             In da house        
Vem är Robin? Är han din pojkvän? Eller är det typ din kusin eller nått eller va man säger :)
 
Svar: Fick liknande kommentarer igår, och herregud! Jag och Robin absolut garvade när vi såg denhär komentaren. Vi är bara väldigt goda vänner, inget mer med det liksom. Kram!
 

In da house

Hänger med Robin justnu. Han har fjollat runt med min mobil och jag vet inte vad.. Han har iaf lyckats facerapa mig och skriva till mina vänner i chatten. Lyckat! Han har bl.a skrivit att One Direction suger och att jag vill brinna upp min biljett till deras konsert.. I mean like, what?. Jag ska få min hämnd, tro det eller ej. Nu ska vi leka enhörningar, nej skoja.... vi ska leka mammutar istället.
 
 

Give your heart a break

Som ni kanske har märkt så har min blogguppdatering inte vart den bästa. Under helgen fanns det ingen space för bloggning överhuvudtaget. Och denna vecka så kommer jag desvärre inte kunna återuppta mina "förlorade" blogginlägg, eftersom att jag har mycket läxor som måste lämnas in. Men trotsallt, så hoppas jag ni mår bra!
 

Sommaroutfit

Vem kan tacka nej till världens sötaste sommarplagg?!Kombinationen med alla dessa färger är ju perfekt! Har aldrig fattat förns nu hur bra rosa,vit & beige passar tillsammans.
 
Vad tycker ni? :D
 

Morgontrött? Absolut!

Är jämt morgontrött och har alltid extra svårt för att ta mig iväg till saker & ting på morgonar. Men idag är det fredag, så det känns ju extra skönt! Btw, ska antagligen få en systemkamera snart så att då tror jag nog att bloggen kommer bli roligare ett läsa, medtanke på att bloggdesignen är så simpel. Ska även försöka börja med outfits nu! Kommer säkert bara hålla några dagar, men ska ändå försöka så gott jag kan :).
 
 

Superhuman

 
- For you i'll can't be a superman, but i can be a superhuman

Breaking Dawn part 2

Igårkväll så tittade jag och mina vänner på premiären av Breaking Dawn Part 2. (Den sista delen av twilightsaga) Den är så fantastiskt bra! Enligt mig, den bästa av alla twilightfilmer. Trots att det var 15års gräns så kom vi in, och helt ärligt så var den inte så överdrivet läskig att man är tvungen att sätta upp åldersgränsen till 15år. Så sorgligt att det inte kommer komma några mer twilightfilmer, men slutet var ändå perfekt så att det spelar ingen roll! Jag ger den 10/10 poäng.
 

Oh wendsday mornin'

Godmorgon! Nu är säkert dem flesta utav er i skolan, men då får ni kika in på dethära inlägget när ni kommer hem :). Jag orkar verkligen inte hoppa på kryckor, det är så jobbigt. Så att jag är utan dem nu. Det har redan förbättrats, men det gör fortfarande väldigt ont! Ska fixa till mig lite sen drar jag till da $chool. Men vi ses imorgon, PUSS.

Godnatt!

Godnatt sötnosar! ♥
Detta blir det sista inlägget för dagen. Själv är jag rätt nöjd med dagens uppdatering medtanke på att jag planerat alla väldigt mycket. Så att från & med nu så blir det 3 inlägg om dagen, varav 1 av dem godnatt inlägg! Det låter väl bra? Medans jag ändå är igång så vill jag passa på att säga tack till alla som gett mig fantastisk feedback om bloggen det gör så att jag bara vill fortsätta ännu mera och göra er ännu nöjdare! Sängen kallar, PUSS!

X Factor Sverige

Vad tycker ni om X Factor Sverige? Själv så tycker jag att det blev mycket bättre än förväntat! Typ som Idol, det blev riktigt uttjatat tillslut. Vilket detta säkert också kommer bli tillslut eftersom att det är lite "sterotype" Men ändå!Min favorit måste nog vara Awa. Det är några som känner igen mig angående tävlingen jag vann på X Factors web-site om vem som var "lika som bär" med någon från XF. Och jag vann haha! Priset var Jeremies ursnygga leopard ring (Killen från J.E.M) Så att under en period kom folk bara hem till mig för att testa ringen haha.. Både Awa & Jermemie skrev till mig vilket gav mig ett #fangirlmoment. Nåja, ska käka hamburgare nu. Vi ses!
 

"I believe i can fly"

 
Gjorde illa mig på idrotten idag, ingenting allvarligt, så att skolsköterskan sa att jag behövde hoppa på
kryckor under ett litet tag. Nu till något helt annat! Imorgon ska jag och mitt "girlcrew" titta på Breaking Dawn
Part 2. Ska bli grymt kul då vi inte vart med varandra på länge! Vi ses, puss.
 

You can't make a rainbow without alittle rain.

Fotografi: Jag (http://linasmith.blogg.se) 
Kamera: Samsung ES30
Datum: 07/08-2012

Blogoperation

 
Har påbörjat min såkallad "BlogOperation". Vad tycker ni än sålänge? Själv är jag rätt nöjd eftersom att jag är ute efter en mer simpel design. Eftersom att den är simpel så innebär det mycket bilder, så att det ska börja komma upp oftare! Är inte helt klar ännu. Har en hel del jobb kvar ;). Men nu ska jag förbereda mig inför träningen som jag inte har vart på 100år. Puss!
 

Bloggdesign

Tittar på min bloggdesign och blir sjukt irriterad. Har redan tröttnat på den. Jag tycker att den är riktigt "oprofesionell", dessutom så är jag pro på att jämföra mina designer med alla andras. Men på sätt och vis är det bra, för att det ger mig bara mer inspiration. Men helt ärligt, detta är nog min sämsta design jag gjort hittils.
 
Bloggen ser redan knasig ut, men under "fixeriet" så kommer det se ännu knasigare ut. Bara så att ni är förbereda på det! Kram.

Let's do this.

 
Som ni vet så har jag blivit helt galen i instagram. Ni som följer min blogg väldigt ofta vet säkert om att jag skrev till er "Om ni hjälper mig nå 500 följare till nästa vecka så gör jag 20 shoutouts". Och efter c.a 3 dagar så fick jag 125 nya följare, tack vare er. Och nu håller jag vad jag lovar :).
 
Dem första 20 som komenterar sitt instagram i komentar ger jag en shoutout till. 5 shoutouts per dag!
(Pssst, ni som inte följer mig på instagram så heter jag : @CarolineMalik)
 

I don't want the world to see me.

 
"I don't want the world to see me cause I don't think that they'd understand, when everything's made to be broken i just want you to know who i am.And you can't fight the tears that ain't coming or the moment of truth in your lies. When everything seems like the movies yeah you bleed just to know your alive"
 
- Iris

Jag ser hur dåligt du mår.

Du vet hur mycket jag tycker om dig, och att jag alltid kommer vara på din sida. Jag ser hur dåligt du mår av dethär. Och eftersom att du mår dåligt, så mår jag dåligt. Jag har inte mått bra på länge, för att du inte mår bra. Ibland orkar jag inte ens lyfta på mig för att det skär verkligen i mig att du mår dåligt. Jag har aldrig vart med om någonting sånthär i hela mitt liv och aldrig mått såhär dåligt heller för dendelen. Jag vet inte vad jag ska göra, jag har försökt göra allt jag kan. Allt jag vill är att du ska må bra
 

SALTIGA PANNKAKOR. MUMS

Idag vid kanske 14:00 så bestämde jag mig för att göra pannkakor. När jag var klar så var det bara dags att strö på socker sen var det klart.. men tyvärr så klanting som jag är så blir jag distraherad av att prata med min lillebrorsa och så strör jag på tonvis med salt istället. Lyckad .  Ska köpa fotbollsskor nu, orkar inte , men jag måste. Det är bland det värsta jag vet att köpa fotbollsskor.. åh.
 

I am full of wonder. / Emeli Sande

Sitter hemma, foreveralone.. Är sjuk idag igen, inte alls kul eftersom att det inte finns någonting att göra hemma mer en att sitta och titta rakt in i en vit vägg. Hoho vad kul ellerhur? Jaja, ska sluta klaga. Är sjukt nervös inför nästa vecka. Det kan antingen bli världens sämsta dag eller den bästa dagen i hela mitt liv!
 
Orkar inte blogga idag, ska nog bara käka godis framför tvn och tycka synd om mig själv. PUSS.
 
 
 

Ne-Yo tell me why i'm so sick?

Hemma ifrån skolan idag. Kunde inte sova under hela natten p.g.a magont & huvudvärk. Jag var uppe till 4 och halvsov lite då&då. Vaknade nyss, och nu tänker ni säkert "Men 11:30 det är ju inte alls mycket?" Haha ehm jo!..
Jag är den typen som vaknar vid halv 8a på helger.. Ska försöka göra i ordning min galna rubrik nu.
 
Bloggar senare om jag orkar! Kram.

asdfghjk

Ska strax gå och lägga mig, ska bara ta lite "kvällsmellis". Justja! Några utav er har komenterar angående min rubrik, (att den åkt ner litegran). Ja jag vet, sjukt irriterande! Ellerhur? Ingen aning hur det blev så men jag försöker att fixa det imorgon :)
 
Pussss
 

Rolig dag!!

Hade jätte kul idag! Än så länge är detta hemligt, kan inte berätta. Så att ni får hålla er än så länge. Nu så ska jag träna till Spanska provet jag har imorgon och hämta mina varma-mackor som nyss blev klara.
Puss

Ni är tråkiga

ni har inte kommenterat nått idag. i actuallty think att det är första gången på typ 2år

alla knäckemackor är knapriga. you dont say? :o

Vädret idag är toppen! Håller ni inte med om det? Käkade nyss på en knaprig knäckemacka, (alla knäckemackor är knapriga lol) Har 2st prov idag Matte,Spanska. Men jag kan inte vara med på matten har läkartid. Sen så får jag reda på mitt betyg i Svenska. Jag hoppas på att C!
 
Puss
 

HELP ME REACH 500 FOLLOWERS

Hej sötnosar!
Kommer ni ihåg när jag bad er hjälpa mig upp till 50 följare? Nåå... Tack vare er så är jag uppe i över 400 följare!
Tack så oeeeerhört mycket ♥ Och nu undrar jag om vi kanske kan ta det ännuuu längre upp? Kan vi till på nästa Onsdag ha nått 500 följare? Nå det är upp till mig & er.
 
Följ mig på instagram @CarolineMalik och tipsa era vänner,facebook,shoutouts.
Om jag nått 500 följare till på nästa onsdag så gör jag 30 shoutouts för att ni vart så grymma!
 

asdfghkl

Kom hem för ett litet tag sedan, tvättade aldelles nyss bort sminket & nu sitter jag här redo för att göra lite läxa.. naaat. Fick reda idag på Historian att jag hade fått ett C+ och 1/2 poäng ifrån att få ett B. Känns lite surt, men jag ska försöka få ett B till slutbetyget i 7:an iallafall! Nä, nu ska jag göra lite läxa!
 
Puss & hej..
I husvagnen, och jag har faktist kortbyxor på mig.. lol

09.09 MAKE A WISH


I'm not ready for school... yet

Är jag den ända som nästan faller ihop när man tänker på att det är dags för skolan imorgon? Inte kunna lata i pyjamas hela dagarna, inte behöva tänka på vad som händer imorgon, vad för läxa man måste lämna in.. Nåja!
Jag antar väl att detta måste hända även fast att jag inte känner mig riktigt redo.
 
Har gjort sjukt mycket saker under lovet, bl.a saker jag nog aldrig kommer att glömma. Haha!
question: Vad har ni gjort under höstlovet?
 

X Factor USA vs X Factor SVERIGE

Sitter och tittar igenom alla X Factor klipp på youtube. (Inte Sveriges utan USAs). Personligen så tycker jag att USA är snäppet bättre. Tycker att det är ett stort minus att Sverige inte kan komma på något eget någongång. Tycker självklart att det är bra att dem gjort X Factor för Sverige, men dem borde faktist "krydda" på någonting eget och inte bara göra som U.S.A. Sverige har praktiskt taget gjort en exakt kopia av USAs X Factor.
 
Det jag tycker är bättre med X Factor U.S.A är att dem kör sin egna stil & inte härmar folk för att få till fler tittare.
Jag tycker ändå dock att deras uppträdanden kan vara alltför överdrivna t.e.x dansarna,bakgrunden o.s.v.
Så att Sverige får ändå ett plus i kanten för att inte vara för överdrivna. För att överdrift är något jag verkligen avskyr.
 
Hade tänkt visa några av mina favoriter på X Factor USA. Jag har följt deras resa ända sedan X Factor!
 
 
 

INTERVJU

Halo!
Intervjuen med Isabella gick suveränt. Lite blyg var hon, men annars gick allting galant. Videon dyker upp under förmiddagen/eftermiddagen. Har även bokat intervju med en föredetta X Factor deltagare. Vem kan det vara? Jo, det dyker upp snart :). Nu ska jag iväg till Pizzahut med la familia.
 
Pusshej!
 

Happy Halloween

 Gjorde denhär videon för alla mina läsare  FÖR SKOJSSKULL!
Skulle vara jätte kul om ni gillade/ogillade klippet på Youtube och kanske
sända vidare videon. Somsagt, gjorde den för skojsskull. Hade sjukt tråkigt, haha!
 

Bloggare