Valborg

pågud detdära är sveriges vanligaste rubrik för dagen.. Tradition att gå till brasan men jag sitter hellre och degar framför datorn är så sjukt trött och orkar inte träffa en massa folk och lalalaa. Dethära är en just sån dag då mobilen vibbrerar varje sekund.. högtider alltså

Glad valborg... eller vad fasen säger man?! 0.0


Ge vaccin till 95 barn genom att göra ett inlägg


© UNICEF/Asselin    
  Det här inlägget gör att 95 barn får vaccin mot stelkramp.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på
 
www.unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Vinst!

Det blev en härlig vinst mot Älvsjö AIK med 3-1 till oss! Jag gjorde alla målen alltså ett hattrick, men det är ju för att jag har så grymma fotbollskompisar på planen :). Justnu så tittar jag på matchen mellan Chelsea- Queen PR, ska fortsätta titta, puss!


Yesterday..

Tittade på när Mimmi körde match mot Järla IF (den matchen jag skulle varit med på). Matchresultatet blev 2-2.
 Vi åkte direkt ifrån Älta IP där matchen kördes och åkte till Trollbäckens IP där pappa stod i cafeterian. Det var fullproppat i cafeterian eftersom att det var paus i A-laget's match. Det var förlite personal så mamma fick hoppa in också. Jag,Hanna & Mimmi hjälpte till litegran också. Sen så sålde jag&mimmi lite lotter med Hanna&Sara, man kunde vinna att se på matchen emellan Sverige-Brasilien på  Råsunda.. and guess what?!.. Hannas pappa vann!!! Hehe blev jätte glad även fast det var dom som faktiskt vann, men så kul! :)

Hanna har också en blogg, klicka här för att komma dit :)

no'pcs i lager :d(


Goodmorning!

Godmorgon! :)
Bakade nyss bakelser med mamma till cafeterian. Vi gjorde chokladbollar med blått pärlsocker och så gjorde vi kärleksmums. Bakelserna blev superbra och har aldrig bakat såhära bra förut. Idag skulle jag spelat fotbollsmatch men fick lite feber i natt så jag kanske kollar på istället om jag mår tillräckligt bra.

Puss&hej / Lina


'Min fredag'

Hallo! ♥
Min fredag i skolan slutade riktigt tidigt, slutade vid 12. För en stund sedan så kom mamma hem och visade 2recept som vi ska baka idag eftersom att mamma&pappa ska stå i lagets cafeteria för att imorgon är det lillebrorsans lag's tur!

Kommer att ta kort, men kan kanske inte lägga upp medtanke på att jag fortfarande inte hittat usb-sladden.
Puss&ha en chill fredag.

C'ya..

Första dagen i grekland.

Mums.

Hej!
Har bakat chokladbollar med min lillebror för en stund sedan, dom ser lite missbildade ut men dom smakar jätte gott! :D. Tog kort på dem men hittar inte min usb- sladd så att jag lägger upp bilden när jag hittar den.

puss.

Sjukling på högnivå...

Min förkylning har blivit värre sen igår så jag valde att vara hemma idag, egentligen är det ingenting jag vill men jag vet att det är bäst för mig. Vill också återhämta mig så att jag kan spela matcherna i helgen men det ligger på en väldigt låg skala nu.

Och andra sidan,tack för alla goa komentarer dom gör min dag!

COOLINGEN.


Förkyld.

Hej bloggläsare!
Sitter här hemma och tråkar medans jag trycker i mig en massa halstabletter. Har nämligen åkt på en riktigt ordentlig förkylning, så ingen fotbollsträning blev det för mig nej! Idag gick skoldagen riktigt sakta.. hade Fysikprov idag men det gick bra som tur.

Puss och hej, nu är det lite time för kladdkaka ,mums!

Grekland 2011, Korfu.


Skiter i.

Orkar inte gå på spanskalektionen och mentorstiden så jag sticker iväg om några timmar istället. Vet att jag kommer få största frånvaron men det blev knaas och allt imorse så jag verkligen orkar inte.

Puss.


afkäaa

Förlåt för uppdateringen, har inte haft någon tid till att blogga. Ligger efter i matten,kemin och så har jag fysikprov imorgon.. kaaos :/. Så har tekniskt sätt pluggat hela dagen lång, imorrn blir det bättre update!

Orkar inte berätta om dagen, vi hörs pusshej.


Kortfattat inlägg.

Idag så börjar jag väldigt tidigt, så det får bli ett kortfattat inlägg. Nu på morgonen så börjar vi med uteidrott kallt som jag vet inte vad.. Efter skolan sticker jag hemmåt och pluggar, har ingen vidare lust att gör någonting annat.

Och andra sidan, blev dagens länkning på Camillas blogg, tacktack!

Peace.


Hemma från fotbollsträningen!

Kom hem ifrån fotbollsträningen för en liten stund sedan. Övningarna idag var väldigt roliga :). Under helgen så kommer det att vara fullt upp med fotboll, men bloggningen kommer vara i lika bra balans som vanligt. Nej, nu ska jag fortsätta titta på matchen mellan Tottenham och något random lag.

pusshejleverpastej.. ha-ha vad rolig jag var nu va?! :D.. fast nä :(


Nobody's perfect and you're nobody.

Tjenare.
Sitter och äter mandlar med glass, mumsfillibabba. Efter att jag skrivit klart detta inlägg så blir det antagligen att sitta vid facebook ett tag till. Sen så tar jag tag i kemi&matteläxan jag fick hem idag och därefter bär det av till träningen.

Adios, ett litet inlägg kommer upp efter träningen.

Göm dig inte bakom en fasad, naturlighet är det alla vinner bäst på.


Ny start för veckan!

Ska strax försöka få i mig en snabb frukost, sen så hoppar jag i dojorna och bär mig av till skolan.
Uppdateringen idag kommer vara lite halvdan. Har fotbollsträning idag + att jag ligger en massa efter i matten så det behöver göras.

Hoppas eran måndag börjat bra, puss!

I wish my grades could smoke weed and fly, so that they finally did get high.


Uppdatering.

Vinst mot det gamla laget, weehoo! Det firar jag med lite nyponsoppa,mandlar& glass mums. Imorgon är det skola, 'drama in da house'. Nu sista tiden fram till sommarlovet ska jag satsa på bollen men framförallt skolan, så vifårse hur det blir med bloggen! ajjde, vi hörs.

I slutändan finns det ingen mer en du själv kvar, det är då det gäller att satsa.

Sunday..

Söndag idag alltså,vilket betyder dags för fotbollsmatch! Förra helgen så var det premiär för säsongen mot Huddinge. Vi vann mot dom med 1-0. För att orka denna match så tog jag tag i en rejäl frukost (jag som inte brukar äta frukost) Känner mig otroligt taggad och längtar efter att få röra bollen, mitt allt.

C'ya


Min dag i text.

Idag så har jag storstädat hemma. Mitt rum ser helt nytt och fräscht ut och allt dam är borta som veck.
Sedan så har jag varit i affären och handlat med mamma, köpte ett par jordgubbstick som man lägger i mjölken, kan visa senare. Har också fotat så sjukt mycket med min syster Mimmi, bilderna har blivit jätte roliga, och har haft väldigt roligt. När jag gjort klart det hära inlägget så ska jag baka med Mimmi.

Imorgon förmiddag så sticker jag iväg på fotbollsmatch mot mitt gamla lag i 3C serien på sanktan. Vifårse hur det går vilket fall så säger jag resultat så fort jag får tillgång till nätvärk.

Ja, det var ett kortfattat inlägg angående min dag och imorgon förmiddag.
Puss vi hörs!

Le åt dom som krossar dig, för att dom krossas av att se dig le


Fredag!

Förlåt bloggläsare för min urusla uppdatering på bloggen, men jag har haft fullt upp med massor av saker!
Fotbollen,skolan & tävlingen. Idag är en "såndära" dag för mig då jag är för trött för att göra någonting vettigt men för pigg för att göra något som är laaazy.

Del2 av "röstningslänkarna" kommer upp imorgon eftermiddag, så kika in då vettja!


Bjuder på en bild ifrån gårdagen,puss


Keep on going.

Hello!
Käkar jordgubbs glass samt som jag svarar på era underbara komentarer :). Förlåt ni som lyckats få 2 komentarer av mig angående att rösta på min väns hus. Vet inte om ni redan sett men har lagt ut 11 st länkar för dem som har röstat, kommer självklart mera senare.

Puss&hej, vi höres senare under dagen!


mums..


Hemmasatt.


Igår så gick jag första dagen i skolan, i slutet av skoldagen så hade vi kemiprov. Idag så har vi matteprov,vilket jag inte kan gå på för att jag stannar hemma. Jag har som en stor bula under ögat och det ser hemskt ut.
Så att mamma och jag ska ta en sväng till doktorn sedan.

Jag jobbar fortfarande på rösterna, och vi är så tacksamma över att ni röstat! Fortsätt gärna så och så kanske hon får ett möggelfri hem som hon alltid önskat.

Här ser ni lite där jag bor, vårat hus lilla egna bar som vi byggt och till vänster våran
pool :). HAHAHAHAH NEJVARS SKOJA BARA

Tacktack!

Godmorgon!
Min vän Emma är så sjukt tacksam att det knappt går att förklara, hon vill ge er ett stort tack för att ni hjälper henne att få det drömhuset hon alltid velat ha. Hon har halkat lite efter och är snart ute ur top5, men det gör henne inte så mycket med tanke på att hon också vet att hon har er vid hennes sida.

.Och förlåt för att jag inte bloggade igår, men har bråttom till bussen nu och jag förklarar senare under dag.


Godnatt alla underbara.

Jag somnar med ett glatt humör tack vare alla underbara bloggläsare som röstat på bidraget. Om du inte har röstat så klickar du här. Hittils så är det 11 st som har röstat på biddraget ut av er läsare. Jag lovade er att jag skulle länka era bloggar och länkningen kommer upp imorgon kväll. Jag har gjort 8 st hittils, men kommer inte kunna fortsätta mera idag med tanke på att mitt internet laggar hela tiden.

MEN SOMSAGT FORTSÄTT ATT RÖSTA!

#11 första länkarna- resten imorgon.

www.isacsmamma.blogg.se
- En bra blogg som handlar om en småbarns mamma som tycker om att sticka & samt virka. I bloggen skriver hon om sitt barn och mycket om hennes vardag, läsvärd blogg!

www.wejustsmile.blogg.se
- 2 st kusiner som bloggar om deras liv, och håller mycket bra standard och högt tempo med sina blogginlägg som är intressanta och lockar bloggläsare.

www.brabloggdesigner.blogg.se
- Detta är en ut av mina personliga favoriter :). Den hära bloggen "har lite av allt" om man säger så. Hon skriver sjukt bra tips på sin blogg och kommer jämt med lockande inlägg. Hon hjälper sina bloggläsare med photoshop,gimp och andra bloggtips.Hon fotar väldigt mycket och delar med sig sina foton på bloggen.

www.sofiaeekberg.blogg.se
- Denna tjej är väldigt fotointresserad och tycker om att fota med sin systemkamera. Hon delar med sig sina vackra foton på bloggen som berättar sin egna historia.

www.heartgoesboom.blogg.se
- Detta är en  väldigt kreativ tjej som delar med sig sin vardag och intressanta bilder som lockar ett stort intresse. Hon lägger också upp videoklipp lite då&då.

www.cookiiies.blogg.se
-Detta är en halv syriansk & libanesisk tjej som fotar och skriver om sin intressanta vardag i bra tempo. Hon tar också upp vad hon tycker och tänker om saker och ting.

www.arissas.blogg.se
-Denna tjej delar med sig sin vardag i båda bilder & text. Hon tycker om att fixa bilder och fixa cool  text till sina blogginlägg, vilket gör det väldigt intressant att läsa också. Läs om hennes roliga vardag genom att klicka på bloggnamnet!

www.ifucare.blogg.se
-Den hära flickan är väldigt djurintresserad och om jag förstått rätt så rider hon på fritiden. Hon skriver om sin vardag på bloggen som hon öppet delar ut till allihopa "if they care" ;).

www.tivitet.blogg.se
-En blogg som kommer med sjukt vackra bilder och ger samtliga bloggläsare inspiration. Hon både skriver och fotar allt möjligt. En blogg som känns väldigt lugn och bekväm att läsa, läsvärd.

www.ejjson.blogg.se
- Hon skriver om sin vardag och lägger upp mycket tips, kollage & skriver samt om mode. En riktigt bra blogg för dig som vill läsa en blogg med "hela paketet"

www.youwillbestrong.blogg.se
-En grymt bra blogg med en stark tjej. Som skulle passa som en väldigt bra förebild. Hon skriver öppet om sina känslor och vad hon tycker och tänker om saker och ting. Hon lägger samt upp bilder och skriver om sin vardag, hon lägger också upp bilder som är väldigt fina.


Hjälp!

Hej,
min kompis hus mögglar & ruttnar och därför är hon med i en tävling där man kan få sitt hus målat.
Därför så undrar jag om ni skulle kunna rösta på henne, och ni med blogg får ett stort plus också, om ni skriver
att ni röstat på en komentar på min blogg med ditt bloggnamn så ger jag er en fet länk på min blogg!

Under bilden så står det Rösta och det är där du ska klicka! För att komma till hennes bidrag så klickar du på den hära länken -> http://tavla.beckers.se/gallery/solo/id/60

BELLADESIDERI.BLOGG.SE

Det hära inlägget hade jag faktist tänkt att tillägna till en tjej som heter Bella Desideri. Det är nyligen några anonymous som har tagit bort hennes design,header,komentarer, alla blogginlägg alla bilder.. praktiskt taget  ALLT. Tycker det är jävligt synd och jag vet inte hur jag hade orkat om alla tog bort alla sakerna som jag hade på min blogg. Fattar inte hur man kan sjunka till en sådan låg nivå till att göra sådära.. Så därför länkar jag hennes blogg nu och ska göra i nästa inlägg också.. för det hära är fan sjukt. SNÄLLA BESÖK HENNES BLOGG.
Innan allt detta hände så var denhära bloggen sjuuktbra, jag läste den typ varje dag.. SÅ SNÄLLA LÄS.
TIPSA HENNES BLOGG VIDARE

www.belladesideri.blogg.se
www.belladesideri.blogg.se
www.belladesideri.blogg.se
www.belladesideri.blogg.se
www.belladesideri.blogg.se
www.belladesideri.blogg.se

----->>>>>>>>OCH HÄR




Perfect..

Hola!
Är justnu med Isabella har haft värsta oturen här hemma hos henne.. trevligt kan man ju säga :).
Nu så tittar vi på serien OC med vindruvor & varm choklad.. allt jag rörde blev disaster

Undra vad som händer härnäst...

SE UPP FÖR DÅRARNA

Tittar på filmen "Se upp för dårarna" som går på kanal 7 justnu. Lite pringles & popcorn gör stämningen perfekt!
Naaj, ska kolla vidare och så ses vi imorgonbitti, pusspuss.

en liten del av dagen.

Har nyss kommit hem efter att ha varit med Evelina. Vi var hemma hos henne och hade mest allmänt trevligt, och pratade om allt & inget. Spelade fotboll & handlade godis. Sen så tog jag&hon bussen till stationen sen
tog jag tåget och tog bussen vidare hemmåt. Har haft för fullt upp för dagen för att kunna blogga, men vi ses!

solkrämsnarkoman.. hell yeah


Beginning of my day.

Godmorgon!
Vaknade för en stund sedan, skulle egentligen följt med min mamma&syster till Gävle men jag kände mig inte för att följa med. Om en stund så sticker jag iväg en snabbis till affären sedan så kommer Isabella över hit och hjälper mig att färga mina kortbyxor med karamell färg. (Spännande)

Puss&hej


Zzzzzz

*gääsp* är ganska trött justnu och ska strax iväg och dejta sängen. Men innan jag går och lägger mig ska jag ta någonting vettit att stoppa i magen.. det påminner mig om när jag var i Grekland har aldrig smakat en sådan fruktansvärt good mat någon gång i hela mitt liv och kommer troligen aldrig få uppleva det igen...vars jag inte går dit.

En bild på en av maträtterna som jag käkade, (fotad av mig)

Copyright- i största fall anmäls vid vidare kopiering av denna bild.


Haircolour.

Tjenare!
Sitter här med scampo i luggen med röd karamellfärg. (Eller nja.. det var meningen att det skulle vara röd men det är tydligen rosa?!) Haha vi får se hur det blir.. jag ska iallafall försöka att inte flippa ur! Jag visar er resultatet när allt är klart, puss!


Stickar.

Sitter justnu och stickar en sjal till mig själv, tänkte att det bara skulle kunna vara en kul grej. Bild kommer  självklart att komma upp. 

Den sjal som jag håller på att sticka nu är ett ungefär exemplar av denna:

Fast i mörkblått med små vita prickar!

svar på frågor angående tips.


Fick ett par frågor angående inlägget om påsarna under ögonen. Det var vissa som riktigt inte förstod så att jag ska göra ett litet videoklipp på mobilen som jag sedan lägger ut på bloggen.. Då så kanske det blir flera som förstår bättre.

Har du några frågor att ställa, så klickar du bara in bland komentarerna.

Påsar under ögonen.


Ett bra skönhets tips som faktist fungerar är att koka teé vatten och blöt en bomullstuss med det och lägg i frysen i ca 4-5 minuter sen ha på ögonen i ca 5 minuter så syns inte ens påsar under ögonen.

The Hills.

Kollar justnu på The Hills, riktigt länge sedan som den gick på tv! Förut var jag helt fast i the hills avsnitten, jag kan ju säga er att det fortfarande finns litegran som sitter kvar ;).

q, vad tycker ni om "reality serien" The Hills?

GODMORGON

Godmorgon!
Vaknade riktigt tidigt idag, ni skulle se min blick när jag såg hur mycket klockan var. För att jag är nämligen den typen som vaknar mellan 12.00-13.00 . Men det är ju bra med lite nya tider, eller vad säger ni? ;). Idag så hade jag tänkt mig att baka en påsktårta, ni kommer givetvis få en bild på den senare under dagen.

Q: Är du den pigga typen eller är du trötter? *gäsp*

 
*Jag tror jag ska gå och ta en lur *gäääääsp*


Smoothie.

Har riktigt tråkigt här hemma, så att nu så ska jag sätta igång med att göra en smarrig smoothie. Ska bli lite blandat med goda frukter. Sen så ska jag mysa ner mig i min säng och titta på Abduction.
Jag bloggar troligtvis senare under dagen

Korfu, Grekland 2 0 1 1


Onyttig frukost.. absoult!

Hallo!
Idag har jag inte gjort mycket, vaknade för en stund sedan. Tog tag i en riktigt onyttig frukost, american pancakes, påskmust,kex & kakor. Men i slutändan så blev det lite bröd också trotsallt. Nu så ska jag boka biljetter till bio.

q,Vad tycker ni om american pancakes? :)


linasmith.blogg.se

Hej!
Eftersom att det hära är första blogginlägget så hade jag tänkt berätta lite kort om mig själv, om ni har några funderingar så är det bara att klicka in bland komentarerna. Jag heter Lina, är 12 vårar gamla blir 13 i maj.
Jag bor med familjen i Stockholm med min mamma,pappa,storasyrran, min tvillingsyrra& lillebrorsan. På fritiden så tycker jag om att fotografera& spela fotboll.
Ska försöka få någon att fixa en design till bloggen med tanke på att det är något jag verkligen suger på att göra..

Men somsagt, har ni några funderingar så är det bara att skriva en komentar! / Lina


Välkommen till min nya blogg!


Bloggare