INTERVJU

Hej, allesammans!
Jag vill bara meddela er om att jag ska hålla min allra första intervjuimorgon med Isabella :D.
Skriv frågorna här och vad ni vill veta :D.
 
Kram
 

hahahah

höst

It's you they add up to

Tar en liten bloggpaus nu under Höstlovet, kommer inte kunna blogga lika ofta. Och så vill jag heller inte spendera lovet med att sitta framför datorn/telefonen och istället ta vara på tiden. Kanske får in ett inlägg under veckan.
 
Såg häromdan att det var en person som hadet sett mig men inte vågat gå fram, bara så att ni vet så är jag inte farlig haha. Vi ses, kram
 
Mrs. Harry Styles

Hunger Games

Under det senaste året har alla gått runt och tjatat om Hunger Games. Jag har alltid känt att jag inte orkat titta på den, eller haft tid för den delen. Men nu, när det ändå är lov så tänkte jag "äsch då, varför inte"
 
Vad jag tycker om Hungergames
Hunger games, är nog en av dem lite "bättre" filmerna jag sett. Början var riktigt segt, tyckte inte om det överhuvudtaget. Tänkte först "Nu ger jag upp, denhär filmen var förbannat tråkig" Men jag tänkte att jag
åtminstone kunde ge det en chans, jag är glad att jag gav den chansen. Lite i mitten & slutet var fantastiskt!
Åhfy vad tårögd jag blev när Rue dog (Amandla Stenberg) Haha så sjukt söt, har nog aldrig sett någon sötare.
 
Hur många poäng jag ger Hunger Games
Jag ger Hunger Games 4/5 stjärnor. Vilket är riktigt bra eftersom att jag är sjukt kräsen när det gäller filmer.
Om starten hade varit 2x bättre så hade det säkerligen blivit fullpott, men tyvärr inte i detta läge :).
 
Vilken jag hade som favorit i filmen
Hmm.. jag har funderat på denhära frågan. Det växlar mellan Rue & Katniss. Men beslutet jag valde fick bli Rue.
 
 
Vad jag tyckte bäst om filmen.
Kan nog inte välja en speciell bit som jag tyckte om mest eftersom att allting från mitten & frammåt var otroligt bra. Det bästa var nog Rues begravning + när Peetaa & Katniss reser sina händer tillsammans på slutet.
 
Vad jag tyckte sämst om filmen
Om jag skulle berätta allt skulle nog detta bli längre en vad det redan är, så kortfattat så är det praktiskttaget hela början.
 
Skulle jag tänka mig att titta på den igen
Absolut!
 
 

Inget speciellt.

 
"Hur många bloggläsare hardu?"
- Det varierar, när jag bloggar bra har jag runt 400, och när jag bloggar dåligt har jag runt 100-150

Idag har det inte hänt någonting speciellt, mormor åkte hem nyss men vi ska fira jul hos hon och resten av släktingarna och det är ju inte så långt kvar nu. Ska iväg och köpa FRIDA tidningen snart. Idag är typ den enda "lediga" dagen jag har resten av veckan så har jag jätte mycket att göra. Ska värma upp lite blåbärspaj sen sticker jag! Puss
 

HJÄLP MIG NÅ 300 FOLLOWERS!


Småsnack =)

Dagens väder har varit ojämnt. Först sol & sedan mulet och så växlas vädret under timmarna som gått. Idag så har det varit fullt ös med att baka bullar. Ojoj, så mycket gotteligott som jag och mormor har bakat under veckans gång.
Har ockå lärt mig hur man stickar igen, kommer glömma bort det imorgon jag lovar!
 
Ni vet väl oxå att ni kan följa mig via instagram? Där uppdaterar jag med massvis med bilder som inte dyker upp på bloggen. När du klickat in på min följnings knapp så FÖLJER JAG NATURLIGTVIS TILLBAKA.
Jag heter @Carolinemalik
 

X Factor Sverige

Passar på att skriva lite nu när X Factor nyss har avslutats. Alla deltagare var duktiga idag, men nu så tycker jag ändå att det är dags för Hey Mary att lämna tävlingen trots deras duktiga samarbeta dem hade på scenen. Isak var bedrövligt duktig idag. Helt sjukt hur han utvecklats på bara några livesändningar, och med sådan press.
 
Justnu är jag ledsen,irriterad & på dåligt humör. Så jag avrundar inlägget nu, godnatt!
 

Höstlov!

Detta är nog en av dem vanligaste rubrikerna hos ungdomarna idag!Känns så härligt med Höstlov, ska bli skönt att kunna sjunka ner i soffan utan att behöva tänka "Vad var det för läxa som skulle lämnas in i morgon nuigen?"
 
Efter att jag kom hem ifrån skolan så startade jag och mormor med blåbärs pajen & bullarna direkt! Och snart så blir det raggmunk, åt det igår också.  Viliket var första gången på riktigt länge, sjukt gott var det iaf.
 
JUSTJA! Jag vann en "Lika Som Bär" tävling på X Factor. Den personen som jag föreliknade var Awa. Jag vann Jeremies ursnygga leopard ring! (Han som är med i J.E.M). Jag fick hem den igår, sjukt snygg säger jag bara!
 
Har inte tagit någon bild ännu, men när jag får tid till det så läggs den upp kort därefter. Maten kallar, puss! :D
 
 
Här är en bild på mig & Liza (Storasyster) När vi åkte båt i Kroatien, ett minne förlivet! Gud,
så kul jag hade det :D

Jag ser det snöar, det var ju roligt hurra!

Känns lite sådär ironiskt att jag nyss satt in en design för hösten och sen precis efter så rasar snön in. Nåja, jag blev sjukt glad ändå! Det var så länge sen jag såg snön, jag la mig i t-shirt & jeans i snön och gjorde snöänglar för att jag var så glad :D. Hoppas det blir mycket snö, för att då ska jag dra iväg till Småland och ha på mig demdär jädrans skidorna dagen i ända, för att det är ju så riktigt kul!
 
Snart är det höstlov, det ska bli så riktigt kul. Ska göra massvis med saker under Höstlovet! Åka till Småland,Finland,Åland & kryssningar m.m!
Q: Vad ska ni göra på höstlovet?

Skepp Ohoj

Nu är jag klar med min höstiga design, vad tycker ni om den? Skriv gärna en komentar :D
Nu när jag ändå skriver så tänker jag passa på att svara på en del frågor!
 
"Är du syskon/släkt med Awa?"
- Har hört det miljontals med gånger! Och nej, jag är inte släkt med Awa haha :P
 
"Du godkänner aldrig mina komentarer, läser du dem ens överhuvudtaget?"
- Ja, asså detta är komplicerat. Det rasar in med komentarer & jag hinnar oftast inte godkänna komentarerna. Jag försöker verkligen att läsa dem. Jag ska försöka bli bättre på det!
 
"Kan inte du börja lägga ut outfit bilder oftare?"
-Jo självklart!
 
"Vart köpte du demdär tightsen på dendära "budda" bilden?"
Oj, dem är väldigt gamla! Men jag köpte dem på Cubus för c.a 1-2 år sedan!

SÅLD

Känns så fruktansvärt skönt att när jag imorgon kommer vakna upp så kommer det att vara fredag. Åh, fyjädrans vad det ska bli skönt med lite ledighet. Nu till någonting HELT annat! Jag läser världens grymmaste bok. som heter Såld.
 
Det handlar om en 12 årig flicka som lever livet i Kina tillsammans med sin mamma,pappa & lillebror. En dag så dör hennes far. Och det är han som gjort så att dem får mat genom deras skördar. Det är han som praktiskt taget försörjer hela familjen. Deras mamma kan inte försörja båda lillebrorsan & Li-Siyun som hon nu heter. Bara för att hon är flicka så tar hennes Farbror Ba henne till en marknad och säljer henne till en man (Slavhandlare). Där får hon slita dagarna i ända, jobba.jobba.jobba. En vacker dag hoppas hon få se sin mamma igen, men hennes bror vill hon inte se överhuvudtaget. Hon har börjat hata honom, för att han är man.Och p.g.a honom "tycker hon" så är det därför hon är i denna sits!
 
Jaani, hur ska detta gå? Själv har jag inte läst klart boken så jag har INGEN ANING! Hittils är den KANON.
Btw, håller på med en ny design. Lite mer "höst-aktig" Så det ska bli nice :D.
 
Puss!
 

Birds flying high

-ÅH! VILL VARA LIKA GLAD SOM JAG VAR FÖRUT. NU ÄR BETYG TYDLIGEN INMARKAT I MITT FORHEAD.
Åh, jag är helt borta justnu! Och sjukt irriterad för den delen. Så jag vet egentligen inte varför jag sitter här nu? Har kommit efter i sjukt mycket, ingen aning varför. Jag kanske inte tar skolan på så stort allvar, vilket är ett minus rakt igenom fickan. Har historiaprov imorgon som kommer hänga gott & jämt på mitt slutbetyg. AND GUESS WHAT, har jag övat! NÄ :3. Har dessutom, matteprov,kemiprov & svenskaprov. Plus i kanten va, eller inte precis. Ååååhh, varför sitter jag här och klagar? Nu ska jag lyfta på arslet och göra någonting vettigt.
 
Måste sluta lägga tid vid att sitta vid datorn, bloggar nästa vecka eller någonting för att mina planer in my head går typ konkurs haha lolllll.
 

Blåbärspaj

Mums! Mormor fixade nyss ihop en supersmarrig blåbärspaj! :D Har nog aldrig ätit något sånthär gott på länge.

Göra något bra för världen

Hela dagen har spenderats med att gå igenom garderoben full av kläder. Leksaker & andra saker som inte längre användts fanns det gott om det med. Som egentligen skulle slängts för typ 5/6 år sen. Vad ska jag göra med dethär då? Jo! Min familj ska skicka in det till kvinnojouren. Det är alltså kvinnor med barn som är fattiga och inte äger det dem egentligen är i behov av. Barnen får inga julklappar, så därför så värms det verkligen om hjärtat att våra leksaker blir deras julklappar. Det känns äntligen att jag för en gångsskull gör någonting bra för världen. Att dessa barn får le på julafton och inte behöva fråga mamma varför just "hen" inte fick någon julklapp..
 
 

X Factor biljett

Hallå! Jag säljer min X Factor biljett :) Vänförfrågan på facebook : @ Carro Simbila . Eller E-maila: [email protected]

Oh monday morning.

- X Factor tävling! HAHA MOBBADE.
Beställde biljetter till Twinight häromdan, ska titta på världspremiären med tjejerna! Ska bli sjukt spännande ♥ Vill ladda med popcornen redan nu. Idag har jag mestadels legat i sängen & gjort pärlplattor, haha! Men det är för att jag känt mig hängig hela dagen, ont i huvudet,benen och extremt förkyld. Inte kul överhuvudtaget.
 
Idag så kommer också mormor hem till oss, hon ska sova i mitt rum och mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Helt ärligt. Så jag måste ta tag i det också tyvärrrrr. Varför kan inte magi existera? Swisha med en trollstav hit och dit och så är hela huset fräscht och fint.. how i wish that was true. NÅJA! Ska sluta uttråka er och fortsätta med min pärlplatta som ska "föreställa" en mjiiihha giraff :).
 
Adios amigos
 

X Factor favoriter

Nu under X Factor så har jag faktist med tiden skaffat en del favoriter i programet! Den favoriten som jag "hejar mest på" är nog Awa. Grymt bra! I det amerikanska X Factor så har jag också en favorit & det är Carly Rose Sonenclar. Jag får gåshud så fort jag hör henne sjunga!
 

tummen upp

 Dont drink and drive they say, what's wrong with strawberry juice i say

Utbakad fläta.

Kommer ni ihåg veckans utmaning?  För er som inte fattar något så är det bara att kika i inlägget under. Dagens frisyr blev en "hårbandsfläta" och 2 flätor i en. Gjorde den igår kväll så att den var slarvig under hela dagen. Jag har tagit bild på den. Den dyker upp i nästa inlägg.  Nu så håller jag på med en utbakad fläta i luggen och "toffsen" ska vara en traditonell fiskbensfläta.
 
Jag är väldigt tråkig utav mig, går jämt runt i en tråkig toffs på skallen. Så att det var nog mest positiva reaktioner från alla olika håll i skolan. Och hemma, lol. Nejmen ska fortsätta med min utbakade fläta.
 
Vi ses! Puss och hej

My life sucks

Åh! Mit liv suger, inlämning i skolan idag på sin berättelse. Vafan, jag har gjort 26 sidor och renskrivit 2! Fatta, freaking 2st. Så ja, mitt liv suger justnu. Kommer få F . F F F F F barn, lol nejmen dehär är inget roligt. Varför skriver jag för, jag har bråttom gahh
 
 

Veckans utmaning.

7 dagar framöver så ska jag varje dag ha en ny frisyr. Jag lägger upp bilder, varje dag. Det är typ som en utmaning. När det gått 7 dagar så får ni välja någonting annat som jag ska göra veckan utåt. Ni kan redan bestämma er någonting nu om ni vill. Komentera vad ni tycker nästa veckas utmaning ska vara! :D
 
Ska plugga nu, inlämning imorgon på fantasysagan. Har renskrivit 2 sidor, 24 sidor kvar... 

men

bambuser.com/v/30691

kolla på våran livechat

bambuser.com/v/30691 titta på våran livechat. Skriv frågor i chatten vad ni vill.. Anonyma om ni vill :D

HEJ JAG HAR TRÅKIGT

BLOGGPAUS. ELLER TYP. BLOGGAR BA SÅNA HÄR INLÄGG ISF. PAHAH

2 biljetter.

JAG SKA SE 1D

onödigt inlägg

mobil blogg. ska sova nu adios

Mi vivo

Tittar på Solsidan och taggar inför Ticnets biljett-släpp. Var hemma hos Isabella för en stund sedan och tittade på Breaking Dawn. Ursäkta språket, men fyfan vad kul vi hade det idag! Ska fortsätta smaska på chokladkakorna mamma kom hem med för en stund sedan, NOMNOMNOM.
 
Puss!

Kebab pizza, slivovitza

Lillebrorsan kom hem ifrån sin cup för ett tag sedan, dem är vidare i slutspelet så ska nog titta på dem imorgon.
 
Justnu så är mamma iväg och köper pizza, kom plötsligt på låten som ett par killar sjöng på melodifestivalen 2008 som hade refrängen "Kebab pizza, slivovitza" Kommer ni också ihåg dem?
 
 

Nytt i garderoben

Vad tycks om min nya poncho? Köpt på Dexter!


Tja!

Min dag på X Factor var obeskrivligt kul. Kan verligen inte beskriva hur kul jag hade det! Jag rörde ALLA deltagarnas händer. Kramade dem, tog kort,autograf o.s.v ingenting kan slå dehär! Förutom om jag får biljetter till 1D dåra.. Haha! BTW. Har nått 100 followers på instagram nu, TACK VARE ER! Nu så är nästa mål 200. Kan ni hjälpa mig med det också? ;)
 
Ska messa vidare, har tråkigt! Skriv till mig på kik @Lina_Loves1D
Jag och frida! :D

You can go your own way.


Kötttttaaaa

X Factor idag, ska fixa mig i ordning, fin justera skylten och sen dra vidare till Isabella W & så kommer Amanda & hennes pappa och hämtar upp oss, + Belliiito. Vi alla fick biljetter gratis av Bellitos mamma, sjukt snällt!
 
Btw, när jag åkte till skolan idag så hade jag ett par sönderrivna tights och en tunn hoodie och bussen var totalt förtjenad. FATTA HUR KALLT. Efter 100 år kom äntligen bussen, fan vad lust jag hade att skälla ut busschauffören. Nåja, tiden går ska fixa mig och SEN XFACTOR :D
 
Kanske har en livestream ifrån twitter, alltså att jag har live och filmar när jag sitter in tha audience :D
Pusssssssssss.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

"Varför ljuger du för, man ser att du är svensk"
- Vet inte om du är ironisk nu, men om INTE: HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH! DET HÄR GJORDE MIN DAG! OMFG KAN INTE SLUTA GARVA HAHAHAHAHAHAHHAH
 
 

Follow me @carolinemalik and i will follow u back

Woooho! 87 följare på instagram, i know. Det är skit lite! Men på 2dagar är det helt ok för min del :).
Ni har hjälpt mig & vill säga tack,tack,tack ni är bäst! Somsagt, mitt mål var 100 följare. Och jag behöver endast 12 följare till! Hjälp mig att uppnå det idag!? :D
 
Btw, ska på livesändning X Factor idag med Amanda,Isabella & Bellito. Ska bli grymt! Vi har gjort värsta Big-Mama skylten LOL. Bigmama, älskar den filmen.. MEN NU ÄNDRADE JAG SAMTALSÄMNE. 
 
Så att om ni ser en stor skylt där det står "AWA" så är det nog våran ;).
 
Kommer lägga ut bilder på instagram ifrån X Factor. Så att ikväll kika isf in på @carolinemalik
 
JAG FÖLJER TBX OM NI FÖLJER :D
aight, pussss.
 
 
 

@Carolinemalik = INSTAGRAM = FOLLOW BACK

Allåååååh!
Är supertaggad inför imorgon, ska se livesändning på X Factor med cheyeeerna. Amanda,Bella & Bella. Sjukt taggad! HAR HAFT FULLT UPP IDAG. Ingen tvekan om saken, ska pluga vidare även fast att kl är 9.
 
GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ INSTAGRAM,JAG FÖLJER TBX! @Carolinemalik
 

INSTAGRAM @Carolinemalik FOLLOW BACK

Tja!
Följer tbx på instagram, jag heter @Carolinemalik :). Följ mig är ni snälla skulle betyda enormt, mitt mål är 100 followers och hittils har jag 77 följare! Alltså 22 mer, skulle ni kunna hjälpa mig med det?! :D

Tammagochi

 
Tja, kom inte på någon bättre rubrik..Så det fick bli tammagochi, kommer inte ihåg hur det stavades men ni fattar väl vad jag menar? Klart ni gör, alla var beroende vid dem där i årskurs 1-2, L O L. Dumbasss.
 
Somsagt, följ mig på instagram! Jag heter @Carolinemalik , följer tbx! :D
Puss &adjö amigos
 

instagram!

Tjaaaa.
Ska strax iväg på fotbollsträning, nu i mörket ,creepy huh,. NEJMEN. Vill egentligen bara kika in och hoppas ni haft en bra dag. Och om ni sitter vid mobilen så kan nu ju följa mig på instagram. Jag heter @Carolinemalik
 

Skaffade egen idag, FÖLJER TILLBAKA! När jag nått 500followers gör jag 50 shoutouts.. Vilken kan dröja ett tag eftersom att jag bara är uppe vid 30 typ. LOLOLOLOOL.
 

TLC

Kom hem från träningen för ett par timmar sedan! Tog nyss en dusch och nu sitter jag framför tvn med mellis (Fett intressant, jag vet) Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Ni får hjälpa mig! Jag har fått hjärnsläpp, jag har inte precis världens händelserikaste liv som tex Foki,Kenza o.s.v så att jag tycker det är en feta diss med att jag skriver om min vardag :o.
 
Vad tycker ni om att läsa om? :)
 

hatar söndagar

känns som att helgen gått i raketfart

"Du liknar Awa"

"Du liknar Awa, hur kommer det sig :o ?"
-Jaadu, hur kommer det sig? Ingen aning! Har fått höra det sjukt mycket på sista tiden, igår var senaste. Det som dog var mest pinsamt var när jag stog på busshållsplatsen och en tjej kommer fram och frågar "Men gud, är det inte du som är Awa?" Hur det kommer sig att folk tycker att jag liknar henne vet jag faktist inte.. haha! Men jag/min familj känner henne faktist litegran. Fast det var ett tag sen vi sågs dock..
 

MITT FLOW ÄR INTE LÄTT, DET ÄR SOM BALETT MED GUBBAR PÅ KÄPP

Häääääjsan.
Kanelbullens dag idag, (Nejmen wow, menaru det) Jes i du. Bra engelska där va? Nejmen honestly, min uppdatering är ju både tråkig & sämst. DONT WAKEEEEEEEEEEEEEEEEE ME UP. Åh, älskar den låten.. Kom in på ett helt annat ämne nu.
 
 
HEJDÅ KÅÅÅÅÅMPIZZZZZAR

SLIPPA SKOLAN VA MED POLARN

Tja bruds!
Igår så hade jag fysik & nutidsorientering. Både och gick väl rätt ok, hoppas på det bästa ;). Ska strax dra iväg till skolan, efter det så går jag till jobbet & efter det så sticker jag iväg till fotbollsträningen. Så ja, detta är min dag kortfattat!

sdadfF

 

Niall har twitcam

Niall, från One Direction ska ha twitcam aldelles strax. Har jämt missat hans twitcams & nu får jag hoppas på att detta blir första gången jag lyckas hålla tiden. Det är ett par timmar kvar, så ska göra en smarrig kladdkaka nu!
-Dagens outfit

SLUTSPEL

Wooho!
I fotboll har mitt lag kommit med till Slutspel, vilket är grymt :). Är superduper glad! Kunde inte gå på träningen idag thouh.. Har fortfarande en svanskota som förstör för mig jämt..
 
Har inget blogglust alls!
 

Bloggare