Orange/Vita grytlappar från 70-talet Retro.

2st orange/vita grytlappar upplagda på Tradera! Från 70-talet Retro. Utropspris 5:-. Om ni är intresserade klicka på bilden för att komma direkt till sidan.


BLOMMA


Kamera/Objektiv- Samsung ES30
Fotograf- http://linasmith.blogg.se (jag)

NÄMEN TITTA!

Titta vad som ploppade igenom min brevlåda idag! 50lapp av en bloggläsare + ett urgulligt brev!
Kollaget var ju inte precis så jätte bra, men ville bara visa hur mycket jag bryr mig om er genom det♥

It's friiiiday!

Weey! Det är fredag, nu ska det bli fullt med popcorn,godis & chips med ljus framme till ett bra program!
Min fredag har varit lika normal som alla andra skoldagar. Hur har eran dag varit?!
Kram xx

Hahaha, ber till buddah!
 
 
 

-


Kroatien 2010

 
 
 

Planking

Fredag imorgon, vilket inte spelar någon roll för mig eftersom att jag ändå kommer att ha fullt up i helgen med fotboll & plugg. Skoldagen har varit jätte kul, "skratt kalas" hela dagen haha! Hur har eran dag på skolan/ jobbet varit?:D

Haha jag försöker mig på planking men de går inte så bra...
 

Redovisning.

Jupp!
Redovisning idag i skolan. Kommer nog gå bra, kort inlägg = bråttom.
Ciao

Benen värker..

Benen värker som bara den! Jag hade världens bästa fotbollsträning.. okej jag erkänner, det största pluset var att vi fick klubbor hehe ;) Vad har ni haft för er idag då? Imorgon så har jag redovisning i skolan, som jag inte hann öva på hemma så att ni får önska mig ett stort lycka till!♥
 

Bloggtips!

Min goa vän Olivia äger en blogg som heter http://aspergerolivia.blogg.se 
Anledningen till varför ordet asperger är med är för att hon lider av den diagnosen. I sin blogg skriver hon hur det är att ha asperger,om hennes liv, hur det känns när hennes familj bråkar, men hon bloggar såklart inte bara om den dystra delen av sitt liv hon bloggar också om hennes lärdomar hon fått av sin asperger, hennes kompisar & den härliga delen av hennes liv! Olivias blogg är som en öppen dagbok som hon låter varenda en av er kika på hennes hemligheter och vad hon döljer!
 
Kika in på hennes blogg om ni är intresserade av mera saker som angår i hennes liv!
 
http://aspergerolivia.blogg.se 
 

Wiho

Jag fixade problemet, så att nu kan ni komentera på min blogg. Känns skönt & nu kan jag luta tillbaka mig i soffan. Nåja, har massvis med plugg att göra. Nästa vecka har vi 2 dagars hemstudie & en studie dag. Men ska försöka göra klart allt denna vecka & början av nästa vecka hemma så att jag får 3 dagars ledighet istället ;)

Is it just me..

Tror att jag hållt på med kodmallarna lite för mycket haha.. :) Så att nu går det inte att komentera mina inlägg enligt min dator. Blir det så för er också? Om det nu är så ... så kan ni inte svara ju haha . Så skriv på facebook @Carro Simbila
 
ciao bellas

Går inte att komentera min blogg.

Har råkat göra något galet med min blogg & har ingen aning vad som har hänt. Ska försöka fixa det så snart som möjligt. Så att ni som vill komentera någonting, en fråga eller ge mig ett svar tillbaka som jag sänt er ni får ha tålamod. Jag är riktigt irriterad, så att medans detta problemet är kvar så tar jag mig en bloggpaus.
 
Nu undrar ni ju säkert varför.. Och jo, nu är det såhär att en av dem största anledningarna till varför jag bloggar är p.g.a era komentarer. Det får verkligen mig att le, så att nu när ni inte kan komentera så känner
jag ingen alls lust att blogga! Och det känns riktigt surt, riktigt ilandsproblem jo jagvet. Men ett leende på
läpparna skulle inte skada. Om jag inte kan reparera problemet eller att någon annan kan fixa så blir det i
värsta fall att jag stänger ner bloggen. Och då menar jag det seriöst, för utan era vackra komentarer så känner jag att bloggandet bara slösar min energi och tid.
 

Sovande nallebjörn

Titta vilken söting jag hittat! En sovande nallebjörn gjord av ägg & omelett.
Så söt att jag inte tror jag skulle våga äta upp den!

Ovanligt gla'

Hola mi senoritas!
Är ovanligt glad idag, och har ingen snarast aning varför. Även fast att läxorna ligger i bagage som strax skall betygsättas, även fast att jag kommer ha veckans längsta skoldag imorgon, även fast att idag var första gången
jag kommit försent till en lektion.
 
Jag antar väl att man bara ska le åt sina bekymmer, ta till dem & se dem som en läxa. Ska fortsätta skutta & vara glad idag & sedan dra på benskydden och dra mot fotbollen.
Tummen upp för en knasig dag!

Ordet förlåt räcker inte längre.

- Du är inte värd mina tårar & ordet förlåt är inget som bara ska ploppa ut ur munnen
  hela tiden bara sådär, man ska mena det också. Du har sumpat dina chanser. Och
  du kan bara drömma om att du får en ny.

Jag hatar rubriker

Man kan ju säga att vädret inte varit så speciellt bra precis.. Spelade match i spöregn men som tur så blev det vinst ändå! På bortaplan med 3-0. Nu så ska jag ta en dusch, vira in mig i en filt & ta en kopp choklad. Sedan drar jag iväg och handlar nya skor o.s.v . Efter det så blir det raka vägen mot Olivias tjejmiddag.
 
ciaaao.
 

dagen

Gick upp tidigt imorse för fotbollsmatch! Det blev vinst mot BOO FF. Åkte hem efter matchen & bytte om sedan så blev det bilen över till HSK dagen. Hade det jätte trevligt, var med Tilde,Melinda & Martina. Spelade fotboll,hoppborg, hade allmänt trevligt o.s.v! Nu är jag helt slut... men upp tidigt imorgon för match också -.-
 
Kramkram!!
 

Världens största brännmanet

Oj..oj oj! Någon som kanske är sugen på att möta på världens största manet. Tänk er att simma runt utomlands
i det vackra kristallblå haet & möta på denna bjässen. Ingenting som jag själv föredrar precis haha ;).
 

Månads peng & bloggpengar.

Idag så fick jag hela min månadspeng & bloggpengar! Så att nu är jag 1400:- rikare. Sedan så har jag 160:- (bloggpengar) att ta ut på bankkortet .Nu undrar ni säkert vad jag ska köpa upp för alla dessa pengar, och jag sparar till en system kamera! Har alltid velat ha det.
 
Puss & kram.

SÄLJER

Säljer nu en knappt använd The Beatles väska på Tradera! Utrops priset är 3kr, billigt va!? Om du nu är ett Beatles fan så tycker jag att du kanske ska ta dig en titt och se om du är intresserad.
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN DÄR VÄSKAN SÄLJS:
Bild tagen på väskan för ett par min. sedan!

The Beatles väska.


Gaaah.

Förbaskade bok! Gick till biblioteket idag för att det var en uppgift i Svenskan, så det var samtliga i klassen tvugna att göra. Sen så skulle man göra en recension som sedan skulle betygsättas (riktiga betyg). Jag har börjat läsa på min bok och ursäkta för språket, men den är så jävla tråkig att det knappt är sant. Ååh, har alltid gillat att läsa men
dehär är tamejfan den dåligaste boken någonsin & fått mig att tappa sugen helt enkelt.
Tipsar er alla om att inte läsa denna bok!

Plugg hit & plugg dit.

Idag var det första riktiga skoldagen, vilket gick toppen! Känns bra att vara på tillbaka i banan. I Fysiken så har vi "Materia" i projekt så att jag håller på att plugga om det nu eftersom att jag har fullt upp under veckorna & detta är min enda lediga dag som jag har chans att plugga på bra utan stress.
 
Ska fortsätta med materian, och hoppas ni haft en bra dag!

Dripp dropp..

Usch, vad det regnade under fotbollsträningen idag! Kände verkligen att det behövdes en varm & skön dusch och söta ljus framme på bordet med en kopp choklad med händerna som darrar så dant. Första träningen som jag inte har ont i knäna på, äntligen så gjorde jag rätt på knäkontrollen!

Det gäller att gå in 100% i saker & ting.

Är nervös inför morgondagen, nervös över hur denna termin ska gå. Förra terminen var lite svajig.. Jag tappade mycket fokus i mitten av terminen & koncentrerade mig på onödiga saker & inte dem som skulle prioriteras först.
I slutet av terminen så ville jag bevisa, för alla runt min omgivning & mig själv att jag kan klara det och att jag kan
vara bra på saker & ting. Jag kämpade dem sista månaderna. Vilket gav bra resultat. Jag fick alla rätt i alla prov & alla uppgifter. Det fick mig att känna mig att jag var någon & att man kan bli hur bra som helst bara man går in för det & kämpar. Men jag är rädd att min inställning inte blir lika bra som jag tror att jag kommer glömma bort allt jag
lärt mig & backa tillbaka alla steg som jag klättrat uppför. Men jag ska göra allt jag kan för att denna termin skall bli så bra som möjligt. Jag ska våga riskera, våga ta chanser i allt jag gör. Jag ska gå in 100% för dem sakerna jag kastade bort totalt förra läsåret. Jag ska ge fullt ut & vara stolt över det jag gjort och göra ännu bättre ifrån mig och bevisa att jag kan klara detta läsår utan några fullkomliga problem.
 

WINTER WORLD

Det blåser kraftigt ute. Bladen flaxar åt alla håll och grenarna på träden rör sig på samma sätt. Dom rör sig som en dans. Jag blickar in mig i vintern. Snöstorm utomhus, inkurad i en fluffig & mysig filt med en kopp varm choklad framför eldstaden. På något sätt.. så längtar jag ändå efter vintern.
Vad längtar ni efter? Längtar ni också efter vintern? Eller längtar ni tills nästa sommar?
Är någon av er intresserade av hösten, då det blåsiga vädret surfar förbi överallt..

Upplevelse på Kolmårdens djurpark.

Skansen idag med klassen!.. Kommer nog bli lite halvtråkigt eftersom att jag inte tycker det finns något speciellt med dem djuren. Kolmårdens djur absolut älskar jag!
En gång på Kolmården så var det en giraff som kom fram & slickade på hela min
fönsterruta, men det var bara gulligt! haha.;)
Jag absolut älskade delfin showen, delfinerna var så himlans duktiga & söta med
deras gnuggande ljud dem gav ifrån sig. Busiga också, dem skvätta vatten med
flit på publiken.. :P
 
Strutsarna var väldigt uppspelta när vi var där, dem pickade & hackade på fönsterrutorna
riktigt mycket. Dom är så fula att dom blir supersöta!
 
Lejonen var lite sådär läskiga att titta på, man hade ju aldrig sett dom i verkligheten.
Det var nervöst & spännande att få se lejonen. Ungarna var ju bara så söta!
 
Sen så har vi ju då Enzo, den första schimpansungen någonsin i Sverige som uppföts
på ett "Zoo" också kallat Kolmården. En stor folkmassa ställde sig runt ett staket på
vänster sida. Men personalen kommer mot min familjs sida och visar den för oss.
Enzo var bara några dagar gammal & var supersöt.
 
 

Azmarie.

Ni som har läst min blogg sedan starten vet nog om att jag älskar Americas Next Topmodel. Här är min favorit genom tiderna:
'America's Next Top Model' British Invasion Cycle 18 Pics: Age: 24
Hometown: Milwaukee, Wisconsin
Height: 59 3/4
Hobbies: Taking photos, playing basketball and writing
Favorite musician: Patti LaBelle
Favorite model: Grace Jones
 
 
 
 

Duscha sig under en läskautomat?

Fascinerande läskautomat som man kan duscha under ellerhur? Skulle vara
riktigt kul med en sådan dusch på stranden här i Sverige.. Dock finns det bara
i Brasilien & i Södra USA. Det är dock ingen riktig sprite som kommer ur läsk-
automaten (så synd)  :D
 
 

Furst day at school

Skoldagen igår var väl... bra :). Det känns ju egentligen inte som skolan börjat eftersom att lektionerna,proven o.s.v inte har startat påriktigt ännu. Hade upprop & gick igenom saker ca 20 min. Efter det så drog jag,Ida,Cathy & Olivijah till donken. Sen så gick jag och mötte Evelina vid terminalen & badade.
 
Men nu ska jag börja fixa mig, ska typ bada & göra samarbetsövningar med 8:orna idag... -.-
Ciao.

TJO BRÄÄÄÄH

aaalåh.
Var med Linnea, hennes kompis & Mimmi. Läggdags nu inför skolan -.-, sen bada med evelina & efter det blir det fotbollsträning. Så aa, fullt upp.
 
Puss.
 

Sista dagen på sommarlovet..

Idag så gäller det att verkligen bara njuta!
Ska vara med Linnea & Mimmi idag, hemma hos Linnea. Vi ska grilla, mums. Min skoldag kommer inte vara lång alls, börjar 12.00 med bara upprop sen så får man åka hem! Så najs :D
 
Ska titta på tvn & bestämma lite tider med Linnea, vi ses.

Härligt!

 
-Gammal bild ifrån arkivet-
 
Dagen har varit inget mindre än tummen upp! Samling för match 8:30, matchen var mot Enskede IK och det blev vinst med 4-0. 1timma efter så var det dags.. för yttligare en till match! :D Vinst denna gång också, 2-0.
 
Efter det så duschade jag & sen så gick jag & Mimmi mot bowlinghallen eftersom att vi skulle bowla med Linnea från vårat fotbollslag. Linnea vann,jag kom 2a & mimmi kom sist. Sen så körde vi kaktävling, vinnaren skulle få
välja valfri glass och förloraren betala... Linnea vann yttligare en gång *morr*. Sen så käkade vi Tacos hos mig& mimmi och sen gick Linnea hem. Men vi ska vara imorgon hemma hos henne & grilla! Eller aa.. det är bara kanske om det gick för henne & så har ju lillebrorsan fotbollscup :$..
 
Hoppas ni alla har haft en bra dag, kram.
 
 

kort inlägg

Var tvungen att vakna för en liten stund sedan.. Nu så ska jag byta om till fotbollskläder. Vi får se hur dagens uppdatering blir för att hittils har jag ingen aning.
 
ciao.

Dendära skönhetssömnen jag aldrig kommer få.

Åhnej...
Somnade super bra igår, hade värsta skönhetssömnen tills jag hör en fotboll dunkas till i golvet, prat & stress och tvn på med hög volym.. Väckarklockan gick igång, stängdes av tungt 2ggr. Tillslut kommer mamma in i rummet och jag är tvungen att ställa fötterna på det kalla golvet.. prrr.. Det var riktigt tidigt.. Den obehagliga känslan som sedan dyker upp.. när man inser att dagen därpå så är det samling 08:30 på IP, och det tar 15-20min med bil in till IP... När man inser att man inte får någon vidare skönhetssömn den dagen heller.
 
Tyckte synd om mig... tills jag kom på att jag lika gärna kunde gått och lagt mig direkt när jag kommit hem ifrån cupen? Det är ju ingen mer en jag som är orsaken till varför jag aldrig får min Skönhetssömn :$
Well... det kanske bara är prinsessor som är tillåtna till att sova bekvämt..
Eller,nää kom just på Prinsessan på ärten hehe.
Källa
 

Lina Svarar

Frida: Hejhej! Jättefin blogg!

Jag har ju somsagt då ingen design, och jag undrar om du kunde göra en till mig? Behöver inget speciellt utan är bara ute efter en lagom snygg header! Skulle isåfall behöva ha hjälp att sätta in den också! :)
Du kan väl kommentera på min blogg hur du vill göra! Alltså bara om du vill och orkar! :)

Kramkram :)
 
Svar: Hej Frida, jag hoppas verkligen att du ser detta svar!
          Du glömde nämligen att skriva bloggadress eller e-mail så att om du ser detta rekomenderar jag dig att skicka hur du vill ha din design till : [email protected]
 
Och det gäller ER ALLA, om ni är intresserade av design så ser ni i menyn en text där det står hur ni kan kontakta mig om ni vill ha en design. E-mailen är [email protected].
 
Puss!

I want.

Lyssnar på I Want- One Direction.  Grym låt och rekomenderar verkligen! Hemma från Mini Tiger cup, hade det jätte kul :). Upp i ottan för fotbollsmatch imorgon. Ska ut & spela fotboll nu om jag orkar hehe . Vi ses, pusssssss.
 
 
I Want - One Direction

-.-

Åh fy vad jag är trött.. mamma väckte mig jätte tidigt (vilket det fortfarande är) . Anledningen varför är för att lillebrorsan ska köra Mini tiger cup, vilket jag nämnde i det tidigare inlägget. Ska börja fixa om mig & såvidare .
Ingen aning hur uppdateringen blir, antar att den blir rätt dålig.
 
Kraam.
- Tagen från google -

CANDY

Jag sitter & käkar godis, vilket rubriken visar ganska självklart? Imorgon så drar jag iväg all day long för att titta på lillebrorsan när han kör fotbollscup! Om jag har någon läsare i Skarpnäck, hojta till ;). Ska titta på tvn med mitt söta godis LoL.
 
Puss&hej

Summer/Spring collection 2012

Sommar/Höst kollektion
Vad tycks om mitt kollage jag gjorde på Mimmis & min gemensamma lovebasket? :D Det är 2012's sommar/höst kollektion för i år. ALLA PLAGG finns med på våran lovebasket där ni som är intresserade också kan köpa! :
Klicka på bilden för att komma till våran lovebasket!

- Lina svarar -

Hej!♥
Fick 3 st frågor av samma person som heter Emma, hon verkade inte ha någon bloggadress så jag svarar på ett inlägg :)
 
1. Vad har du för storlek i kläder?
158/164 * XS / S
 
2.Vad tycker du om dina läsare?
Jag absoulut älskar dem! Det är dem som håller mig motiverad att bara blogga mera & utan dom hade ju bloggen inte kommit någonstans kan jag säga. Då hade jag aldrig fått söta komentarer eller legat på bloggtoppen överhuvudtaget!
 
3. Vad har du för planer i framtiden om din fotboll?
    INGEN. Vill inte tänka på sånt ännu, självklart så har alla sina drömmar men än så länge så spelar jag fotboll för
    att jag tycker det är kul.
 
  

tralalaalla

Vann fotbollsmatchen mot Örby! Wooho, första matchen sen cupen i Smögen. Det gick väl sådär, kan inte skylla på annat en mig själv haha! Whatever, skulle åka till Grönalund med Isabella&Isabella (lol). Skulle åka 11.00, men jag vaknade 11.15 och då satt dem redan på bussen så jag vet verkligen inte om jag orkar att dra mig dit nu.
 
Ciao.
 

Dagen

 Dagen.
Ska käka frulle nu & sedan sitter jag framför datorn ett tag till. Går troligtvis ut & spelar fotboll ett par timmar sedan.
Vid 5 tiden så är det dags för fotbollsmatch i 2B serien (den högsta). Tvivlar på att det kommer att gå bra, men nånstans måste jag ändå börja komma igång ;).
/Lina♥
 
Ojojoj, kanske ska pröva & tralla runt med demhära ute på planen? ;)
 

TV4 FAKTA

Tittar på tv4 fakta i mitt rum, hahaha är fett rädd!.. ♥ . Värsta mordgrejerna som är på riktigt & inspelade och jag vet inte vad.. Ni som är uppe själva byt inte till den kanalen, för ert egna bästa!
 
 

BLOGG MED TVILLINGSYSTER.

Har gjort en blogg med min tvillingsyster på Myshowroom, jag kommer vara kvar på denna blogg & uppdatera precis som vanligt. Så att ni behöver verkligen inte oroa er över om jag skall stanna eller ej. Skulle vara supersnällt om ni tog er en titt:
 
Http://tvillingar.myshowroom.se

Heeemmma!

Hemma från mimmis uppträndande. Hade riktigt trevligt, det bjöds på god fika & mumsig mat. Nu, nersjunkt i soffan sitter jag och chattar på facebook. Ska snart lyfta på mig och börja med chokladmuffinsen. Kanske får in ett inlägg senare?, puss.

Perormance.

Var med Isabella för en stund sedan, käkade nyss & nu så ska jag iväg och titta när min tvillingsyster uppträder.
Sen när vi kommer hem så drar jag iväg & spelar fotboll. Imorgon så är det fotbollsmatch mot Örby IS.
 
Pussss!

HAHAHA.

Min humor på pricken hahaha!
 

Just talkin'

Sitter i min morgonrock & tittar på MTV där reality serien "Audrina" går i marathon. Ska inte sitta och dega framför datorn hela dagen lång så jag hade tänkt att baka chokladmuffins & sedan ut och spela fotboll i ett par timmar! :)Fått en fråga om jag kan visa hur man gör chokladmuffins, javisst kan jag göra det! :D
 
Ett par chokladmuffins jag gjorde förut :)...

da sunny wätter.

 
Känns som att allt jag bloggar om är vädret, helt klart random och korkat.. Vem vill läsa om det haha? Men justnu har jag brist på ideer om vad jag ska blogga om. Min vardag är inget speciell, vänner,fotboll & vädret dårå hahaha - nu var jag ju riktigt rolig. Men käkade nyss frulle & ska gå ut och spela fotboll nu.
 
Så vi hörs senare, ciao.
 

Svarar.

Anonym: Har du dragit vinnaren till mp3n? Eller ville du bara ha läsare så du hittade på allt? :)
 
Svar: Vinnaren av Mp3'n dök upp för länge sedan & även skickad :).Kolla in mina tidigare inlägg så hittar du säkert det ;). Tycker det är gulligt när folk inte vågar visa vilka dem är,för att dom inser inte vilket stort misstag dem gjorde eftersom att jag har IP adressen & kan spåra telefon nr, vart dem bor & vem det är hur lätt som helst. Men nu vet du, och för säkerhetsskull svara inte i telefonen det kan vara jag o.O. Men nu vet du, puss & kram.
 
Svarade i inlägg eftersom att personen varken skrev namn eller bloggadress.

Varför uppdateringen inte varit bra:

Tjena!
Uppdateringen under dagen har varit ett stort tummen neråt, har haft fullt upp helt enkelt. Först under förmiddagen åkte jag in till Stan pga att jag skulle till tandläkaren.. Hade fina tänder som tur "pust". Sen så drog jag & bella till Haninge Centrum och köpte saker inför skoldagen & så åt vi på Mcdonalds :D. Efter det var det dags att byta om till fotbollskläder, sommarens första fotbollsträning sedan uppehållet. Det gick väl okej, är fortfarande inte helt van så att jag vet att jag kan prestera bättre :).. Men så kände nog alla!
 
Hoppas att ni har haft en bra dag även ifall att min uppdatering inte varit bra. Nu ska jag gå ut & spela fotboll några timmar sen hoppa in i duschen. Så detta blir alltså dagens första& sista inlägg..
 
Pusshej.
 
 

FASAR ÖVER TANDLÄKARN'

Sticker iväg till tandläkaren imorgon under förmiddagen, vet inte hur länge jag blir fast i tandläkarstolen men vi får hoppas på att det inte blir allt för länge! :o. Slutar alltid upp med att det blir Mcdonalds efteråt.. lol. Efter det sitter jag nog hemma en stund och tycker synd om mig själv och sedan så bär det av till sommarens första fotbollsträningen, wiie. Kommer gå så fruktanstvärt dåligt eftesom att benen inte rört på sig någonting alls i sommar. Nåja, någonstans måste det väl ändå starta?
 
Ska strax titta på "Olympics closing cermony"... för att 1D uppträder hehe, så de ska bli kul!.. Men också tråkigt att allting är över :/..
Kramkram.
 

Winner :D

Kikade nyss in bland mina komentarer, där fann jag en komentar där det stog "Veckans blogg avslutad". Jag gick in för att se vem som vinnaren var, och på bilden så var det min header! Blev superglad, jag tackar http://byneterberg.blogg.se för vinsten :).
 
Hoppas ni alla haft en lysande dag, trots det dåliga vädret.
Puss&kram.
BJUDER :D

THE WEATHER

Vädret är superhärligt! Eftersom att dagarna mest består av regn,oväder & åska så tycker jag att allihopa ska släcka mobiltelefonerna & datorerna eftersom att man ska ta vara på en sånhära dag. Jag ska själv käka frulle nu & sedan gå ut och spela fotboll.
 
TA VARA PÅ DENNA DAG!!!

Nattinatt!

Godnatt sötnosar!♥
Vi ses imorgon i en helt ny dag, med nya inlägg. Gratisskyltar & Photoshop tips dyker även upp imorgon också.
 
 

Beställa design? ([email protected])

Fått många frågor angående hur man beställer en design hos mig.
 
1.Först så måste du bestämma vilka bilder du vill ha till din design, hur många som du vill får du välja.
Fundera på hur du vill ha den, vill du ha några speciella färger, vad för text, utklippta/hela bilder. Osv, om du kommer på något mera hur du vill ha den skriv ner på mailet. Min e-mail som du skickar det till är [email protected] 
 
2. Du kan antingen välja om du vill bestämma helt hur designen blir alltså att jag bara går efter dina önskemål.
    Eller så kan du ge mig "fria händer" vilket betyder att jag bestämmer hur bildernas form ska se ut, vilka 
    färger det skall vara osv ,praktiskt taget hur hela designen ut. Då gör jag efter det jag tycker se bra ut och hur
    jag   skulle kunna tänka mig ha den. Om du vill att jag ska lägga in den på din blogg också, så betyder det
    att jag bestämmer hur hela looken ser ut där också.
 
 
3. Det finns 2st olika prisklasser.
    Avancerad och Simpel. Avancerad innebär förstås att "pengar" är inblandat. Det är inte så dyrt och insättning ingår. Priset ligger mellan 15-20 kr. Detta är ett väldigt billigt pris för att vara avancerad. Varför jag lagt en sådan liten budget är för att vara snäll mot er eftersom att jag älskar mina bloggläsare! Headern tar bortåt 4-5 timmar och noggrann insättning tar ca 2timmar. Så alltså lägger jag ner mellan 7-8 timmar för din design för att du skall bli så nöjd som möjligt.
 
Simpel, innebär att det är en enkel design som tar korttid att göra alltså jätte snabbt, den är självklart lite noggrann men inte så värst avancerad. Insättning blir det också om man vill. Detta kostar alltså inga pengar.
 
4. Skyltar.
1 skylt- gratis.
4 skyltar- 14kr
7 skyltar . 20 kr.
Om man har beställt Avancerad design så ingår det, och man behöver alltså inte betala. Då får man 4st gratisskyltar.
 
5. Hur betalningen blir: Brev, träff eller kontoinsättning. Jag föredrar kontoinsättning, vilket tar ca 2minuter att göra. Det kan du göra simpelt och effektivt bakom datorn.Vet du inte hur man gör, så föredrar jag att du får hjälp av en förälder. Om det inte går så kan du skicka brev, men då måste du förstås ha frimärken osv, vilket kan vara lite krångligare. Om du bor i Stockholm och inte kan göra något av alternativen så kan vi träffas på valfri plats som du kan bestämma själv. Kan föra mig överallt i Stockholm.
 
Jag lägger INTE in designen förns jag fått pengarna, vissa bloggare har gjort det misstaget förut och kunden har då ej betalat. Och ni kan tänka er hur surt det måste kännas efter 8timmars jobb och inte få något alls tillbaka?.
 
6.EXEMPEL PÅ OLIKA WIDGETS / ÖVRIGT MAN KAN HA MED:
• Facebook knapp • Kontakta mig skylt • Blogresponse-frågelåda / Blogkeenknapp / Bloglovinknapp osvosv.. • Fallande saker över hela bloggen, tillexempel hjärtan, snöflingor, löv osv... • Reklam placerad på valfri plats • Senaste videon i menyn • Bildspel i menyn • Nedräkningar till något • Olika muspekare som bara är när man är inne på din blogg • Fb gilla knapp • Högerkicksskydd • Twitter knapp • Smileys i inlägg och kommentarer • Kategorierna över / under headern • Translate-knapp
• Permanent signatur efter varje inlägg • datum, kommentarer osv under rubriken istället för under inläggen Finns massamassa mer, ni kanske själva vet någon annan widget ni vill ha med på er design?
 

Plikten kallar.

Maten är strax klar så ska kila iväg till köket snart! Dagen har spenderats med Olivia , Isabella & Caroline.
Vi busade omkring som vanligt, hoppade studsmatta och pratade om allt & ingenting. Mamma ropar nu, kanske bloggar senare!
 
Puuuuuuss.

BATH TIME :D

Älskar dagens väder! Kommer troligtvis bli mycket bad idag. Detta kanske låter lite crazy, men i sommar så har jag bara tagit 3 dopp. Men vädret under Juni/Juli månad har inte alls varit bra, det är nu som vädret börjat sättas igång!
 
Ska käka frulle nu, ciaaaao!

isabella & olivia

Kom nyss hem efter att ha varit med Isabella & Olivia. Vi gick till consum, satt vid rampen och snackade & så badade vi i Svartån :). Ska vara med dom imorgon också, Ida & Linnea är också med då tror jag. Vi ses, puss.

Morning..

Goodmorning!♥
Vet inte hur dagens planer kommer att bli faktist, enligt planerna så ska jag Isabella,Olivia & Ida vara med varandra.
Men jag hoppas inte på någonting, eftersom att det alltid dykt upp någonting i slutändan.
 
Hoppas ni alla sovit gott, puss.
 

Klipp klipp.. BORTA!

Jupp,  rubriken är ganska tydlig va? Jag har nämligen klippt mig. Mitt hår var helt brutalt men nu står saker och ting bra till! Det är väldigt kort, men jag är nöjd :D. Justja, jag har hittat min kamera! Så det kommer komma upp massvis med pics.
 
Puss.

Outfit.

Har världens sötaste outfit på mig!
Problemet är bara det att min kamera är borta, letat i flera dagar efter den!
Ska försöka senare under dagen, men nu så kommer Isabella hit & så sticker vi och köper glass & random stuffs.
Puss, uppdaterar senare!
 

Visste du att..

* Jag har alltid velat prova på Bungyjump!
* Jag är 50% svensk och 50% från Tanzania.
* Jag är enäggstvilling.
* Min Photoshop skulle gått ut för 1 månad sedan,men är fortfarande kvar!
* När jag var på semester i England så var det en modellargentur som ville ha mig.
* Jag älskar Real Housewives of Atlanta.
* Jag är en stor Directioner & har en stor crush på Zayn Malik.
* Tanzania, det landet som jag är 50% från- jag kan inte språket,har aldrig varit där & aldrig träffat mina släktingar där, ingen överhuvudtaget från min pappas sida.
*Ketchup är bland det värsta jag vet.
*Ända sedan jag har börjat med bloggdesigner så har jag fått in massvis med pengar, och nu är det en storbloggare som vill att jag ska göra en design till henne.
*Jag har varit på bloggtoppen 3 ggr. Första gången var 2010, på 20nde plats. 2012- 19nde plats, dagen efter 2012 - 6e plats.
 

Tired, hell yeah.

Åh gud vad jag är trött! Gick och la mig vid halv 2, sen så hör man på när lillebrorsan & pappa ska iväg såklart så vaknar man av det...9 på morgonen. Ska försöka att somna om nu haha, mina fingrar är helt sluta x).
Puss.
Me right now, haha!

Youre making my days

Många bloggläsare under dagen & många komentarer- precis vad jag älskar! Vill bara att ni ska veta hur glad jag blir över att få frågor ställda,söta komentarer och att ni bryr er! Det är detta som gör mig motiverad att bara blogga mera, tack för att ni gör min dag och jag verkligen menar det!
Godnatt!

Skylt ni får ta.

Kände att det kanske var dags & ge ut en gratisskylt! Denna gång så fick det bli denna:
Vad tycks!? :D

Hemma! :D

hejsan hoppsan!
Kom nyss hem ifrån det regninga vädret, var och lämnade Evelina vid busshållplatsen, var i rudan & bada några timmar sen gick vi till donken. När jag säger vi så menar jag (Mimmi också). Sen så spelade vi fotboll på Vendelsömalm. Ska käka nu, vrååålhungrig! Ska försöka med ett blogginlägg senare om jag orkar.
 
Ciao.

3 balsamflaskor

Har fått många frågor hur det går att sköta om mitt hår, hur jag borstar det, om det är mitt riktiga osv.
Och ja, det är mitt riktiga hår. Jag har inte borstat mitt hår på väldigt länge, så att det är riktigt tovigt. Jag lovar ni har aldrig sätt något värre. Allt har klistrats ihop med varandra så att det är som en stor affroklump. Häromdan försökte jag borsta ut allt, gick det? nej. Jag klarade av halva, resten var omöjligt! Det krävde 3st fulla balsamflaskor bara för halva mitt hår, vilket är sjukt! Och tänk det var bara halva? Känns jätte konstigt mitt hår eftersom att ena håret är liksom platt & sedan halva sticker upp som värsta skottkulan. Haha, nåja så blir det när man fötts med konstiga gener!
Förra året, har större hår nu dock -.-
 

Tack

Igår ökades det förfullt med bloggläsare, tack för era frågor & söta komentarer! Ska försöka svara på alla lite senare under eftermiddagen. För att nu så skall jag packa mina saker, dra iväg mot Rudan och sedan så ska jag bada med Evelina, Mimmi följer också med om hon kan!
 

Funderar..

Funderar på att göra en livecam på en sida som jag hittat! Ni ställer frågor och så svarar jag på dem, live så att säga. Vad tycker ni, tycker ni jag borde göra det ? :)
/Lina
 

Hemmagjord ansiktsmask

För ett par dagar sedan så letade jag ständigt efter bra ansiktsmaskar, på mig så kliar det på huden och jag får bara mera problem med hyn. Tillslut hittade jag ett hemmagjort recept, och det fungerade faktiskt riktigt bra!
Jag rekomenderar till alla mina läsare att pröva detta hemma!
 
 

Ändrade planer.

Ändrade planer, stannar hemma pga olika orsaker. Så uppdateringen kommer att vara bra. Komentera gärna, ni har slutat upp med det har jag märkt! Säg gärna vad ni tycker angående min design.

Today 'n tommorrow

Ska packa ner lite grejer,sätta på mig min nya USA bikini som jag vann på The Front Row .Hoppas ni alla får en trevlig dag, min update blir sisådär! Imorgon drar jag iväg till Rudan och badar med Evelina! Hennes blogg heter http://eviiisihl.blogg.se - Dagens update blir neråt.
 

FRESH

Enligt mig, min bästa design hittils!
Headern är väldigt enkel & fin, men bakgrunden livar upp allting.
Om ni fortfarande ser min gamla blåa design, eller en design med träbakgrund,
så har ni kommit till helt fel design, & för att komma till rätt så klickar ni på
knappen F5.
 
question:
Vad tycker ni om min nya bloggdesign? :)
 
 

godmorgon

Godmorgon alla fina!
Vaknade med världens magont, men jag tror nog att om jag får i mig lite frukost så blir nog saker & ting bättre.
Ska långsamt börja fixa mig, ska somsagt vara med isabella & ida m.m idag, men det är lite senare.

OS

Nyss kollat klart på OS, Usain Bolt vann (inte precis chockad). Håller på med en hel del designer, nyss gjort klart Veras. Håller också på med 'gratis skyltar' som snart skall läggas upp! Laddat ner lite nya penslar också till min Photoshop. En ny design är också på G, är inte så förtjust i den jag har nu! Det blir en simpel, men ändå fin design.
 
Nä, nu ska jag sluta uttråka er & se intervjun av Usain.

Hemma gjord pizza!

Har gjort min hemmagjorda pizza. Alltså att jag gör den själv bestämmer saker som ska va på, försöker vara så påhittig som möjligt! Det är typ 1 gång om året som min familj gör det, så de najs!
 
Imorgon tror jag att jag drar till Svartån ,med isabella & ida och några mera?
Men vi får se, puss'n

Schoppat

Hej!
Det hemliga är nu inte hemligt, men det är inte så stort heller eftersom att jag beslutade mig för att tacka nej.
Det var nämligen så att jag blev antagen till en Amerikansk reklamfilm som skulle spelas på Amerikans tv.
Jag skulle vara huvudrollen, men jag tackade nu nej eftersom att det inte kändes riktigt jag, och det är ju meningen att det ska vara kul?
 
Bortsett från det.. så har jag schoppat i HC med mamma & mimmi. Kanske visar senare? :)
PUSS
 

Important.

(Förra året Greece)
Har väldigt viktiga saker
idag, som absolut måste göras. Så att när ni får reda på dendära hemliga grejen är nog troligen om ett par dagar :/. Har viktiga saker att göra utanför & på datorn, som vid tillfället är viktigare en bloggen.
Ska försöka att få in ett kort inlägg under eftermiddagen
 
Ciao.

Hmmm..

Det är nu upp till ER att bestämma hur ni vill att nästa skylt ska se ut & vad det ska stå!
 
 

600+

Jätte glad över att det kommit lite nyare läsare! Ser det på statistiken. Idag har jag 600+ bloggläsare, välkomna!
 
Har nyss tagit lite bilder, och justnu sitter jag bekvämt i soffan och tittar på matchen mellan-
Paris Saint Germain - FC Barcelona. Hejar på PSG eftersom att Zlatan nyss bytt till det laget!
Visste ni att Zlatans sambo blev rånad i Paris igår, dem stal hennes handväska med 40 000 i kontanter.
 
Ska fortsätta titta,
Puss!

Imorgon / Övermorgon

Imorgon eller i övermorgon så kommer ni få reda på dendära "hemliga" grejen, det är inte så värst stort så bli inte allt för uppspelta haha :).
Bloggar senare, puss!

Natchos & filmjölk

Hade packat klart mina grejer för att åka och möta upp evelina, det var ganska mycket tid kvar så jag gick ut och spelade fotboll en snabbis... och så blir man getingstucken i foten såklart. Sitter här hemma med Natchos & filmjölk som en liten 'tröst'.
 
(tagen från google)

Lina svarar.

Hade tänkt besvara ett pår frågor som ofta dyker upp på bloggen.
Har fått massvis med andra frågor, över 70st. Men demhära kändes nödvändigast!
PUSS!!

Hur många bloggläsare får du om dagen?
Det går i vågor, vissa dagar har jag kanske runt 500, medans vissa dagar då jag bara har vid 50.
 
Älskar ditt hår är det ditt riktiga ?
Tack, och ja! Det är mitt riktiga hår, haha till 100%.
 
Tycker om dina bloggdesigner & dina skyltar som du gör på Photoshop,kan inte du börja med lite Photoshoptips?
Jo självklart att jag kan göra det! Det gör jag mer en gärna :). Har börjat lite smått med det, delat ut gratis skyltar, tips och så vidare. Men kan försöka göra det lite oftare!
 
Kan du göra en bloggdesign till mig? Isåfall, hur ska jag ta mig till?
Ja självklart! I menyn ser du min e-postadress. Dit skickar du bilder & hur du vill ha den. Vissa av mina designer kostar, men det beror på hur avancerad designen är. Men då är det ändå till väldigt billigt pris, som ligger vid
15-20 kr, om inte ännu mindre.
 
-Ända sedan jag såg din blogg på "bloggtoppen" så har jag läst den. Jag vill också hamna där, men hur?
Jaadu, det krävs riktigt hårt arbete! Blogga minst 10 inlägg om dagen, försök att fiska många komentarer.
Skriv bra inlägg så fångar du bloggläsarnas intresse. För att fånga deras intresse så är designen deras första intryck. Så fixa det först om den inte ser så bra ut!
 
När du hamnade på bloggtoppen, hände något speciellt?
Ohja, verkligen! Fick 1000+ bloggläsare, massa med söta kommentarer. Det inspirerade mig att bara blogga mera.Dessutom var det några stycken som sett mig en dag men inte vågat gå fram, så jag visste verkligen inte att jag var så ihågkommen haha! Super gulligt.
 
Ibland känner jag mig oinspirerad, vet inte vad jag ska skriva om! Hur känner man sig inspirerad?
Man ska bara blogga när man känner sig inspirerad annars blir det inget bra. Om du vill få riktigt intressanta inlägg, planera dom väl! För att få tillbaka din "inspiration"  försök hitta på vem du verkligen är, vad som inspirerar dig! Försök hitta intressant fakta om saker & ting som finner folks intresse. Har du någon favorit spelare? Favorit bloggare o.s.v? Försök ha ett mål som du vill nå ut med bloggen, vad för mål du siktar efter! :)
 
Vad är det dära hemliga som du pratar om? Jag är nyfiken!
Hehe, då får din nyfikenhet lugna sig lite! Men justnu ser det jag håller på med "rätt ljust" ut, så att det är snart ni kommer få reda på det ändå!
 
Har du någon gång velat sluta blogga,men liksom inte stänga ner bloggen?
Ganska så svårfattad fråga.. men ja tror jag vet vad du försöker tyda! Ja, det är klart dem dagar då man känner att man inte vet vad man ska skriva om och så känner man sig helt OFF. Men det är som jag ska tidigare, man måste känna sig inspirerad! Som jag sa tidigare ,Om du känner såhära ofta, försök tänka fram vad du vill nå ut med din blogg, vad du har för mål. Och mål som du kan satsa på! Då blir det säkert mycket roligare.

Hemmagjord ansiktsmask.

 
 
Har hittat ett bra tips på nätet, angående ansiktsmask. Nämligen hur man gör hemma gjord! Har gjort som en skylt på Photoshop där ingridienserna o.s.v står med!
 
Mer om det imorgon, godnatt!♥
 

OK uppdatering.

Ni som läste mitt tidigare inlägg vet att jag var med Evelina idag, Mimmi också (tvillingsyrran). Vi var i Haninge centrum lite snabbt, sen så drog & badade. Oh, fått ett brev av en tjej jag gjorde design till, supersött! Fick pengar också $$. Tacos blev det till mat, längesen man åt det :o. Fick också USA twisted bikini som jag vann på The Front Row.
 
Imorgon: Så ska jag få lite saker gjorda, tar inte upp på bloggen kommer bara bli en massa hysteri särskilt bland kompisarna haha. Ska vara med Evelina,Mimmi och Evelinas kompis som jag aldrig träffat. Vi ska till Rudan och bada, sedan så hittar vi väl på något annat i guess... Ska fixa mina naglar nu, ska filma som jag ska lägga upp imorgon som jag lovade!
 
Kände att det blev ett lite för långt inlägg?..Jaja, ni som pallar ni läser.
En bra dag helt enkelt, känns som att det är nu som sommaren börjat hahah (:

tjabba tjena hallå

tjabba tjena hallå vi säger så.
nävars, ska vara med evelina. Vet inte om vi ska vara hos mig eller henne vifårse. Vet inte om jag hinner med nagelvideon, fått många request men det kommer bli av! Promise.. Fingers cross.
 
Possss'n
 

Nagelvideo?

Godmorgon ♥
Vaknade väldigt tidigt idag, ska få en massa klart idag! Men för att tillfredsställa er litegran så ska jag försöka göra en nagelvideo till er, bara för skojsskull sisådär. Dock, så är det nog det ända blogginlägget som kommer att komma upp för dagen tyvärr. Med tanke på att det står en massa annat, mycket viktigare i vägen.
 
Önskar er alla en "supernajsig" dag, så hörs vi senare under dagen med nagelvideon!
 
 

Goodnight!

Har mycket mycket planer för morgondagen, därbland "det hemliga" iblandat. Ni behöver inte vara för exalterade för att få veta svaret, för att så stort är det inte.
 
Kramkram! / Lina

LEKER MALIBU O GREJER

Mimmi hahaah  lolololoolo :pPpPpPPppPpP
Hennes blogg http://mittnamnarmimmi.devote.se

Dancing under the sunlight

Tjabba!
Solen skiner så härligt... och ändå sitter jag vid datorn. Ska åka iväg och göra en hemlig grej, ni kommer få reda på det men vet inte exakt när, det kan ta dagar,veckor,månader, år. Vilket som så kommer ni få reda på det tillslut!
 
Fått många request angående hur man gör en design på Photoshop, gjorde ett inlägg igår kväll som nu ligger i utkast men jag skall försöka göra klart det idag iaf!
 
Kraaam!
 

5 nya penslar!

Har laddat ner 5st nya penslar till min Photoshop! Jag är lite nyfiken på vilken ni tycker bäst om? Jag har nummerat dem olika stilarna, så nu är det erat val av vilken pensel ni tycker bäst om!
 

Tjenare!!


Acceptabla skyltar ni får ta.

Skyltarna är gjorda på Photoshop CS5.1. Dessa skyltar får ni ta, ni får göra precis vad ni vill med dem!
Here you go :-)

mÖrgön

Godmorgon!
Slappdag för mig, ingen bra bloggdag idag!
Pusshej

Bloggare